Big Time!

Jeg har flere forskjellige armbåndsur. Noen store noen små, runde, firkantede, avlange osv. I det siste har jeg blitt mer og mer begeistret for de jeg har med runde urskiver, og som er litt store, nesten herreklokker. Her er tre av dem som brukes litt på rundgang:


Den nederste er innkjøpt i Washington og er i stål med rosegull og strass stener. Bruker den ofte sammen med en lillefingerring innkjøpt i Juan les Pins i rosegull også og med små diamanter. Passer såååå fint til hverandre.

Klokken i midten fra Giorgio Armani bruker jeg ofte sammen med et litt chunky sølvarmbånd. Den brune klassiske skinnremmen i kroko passer til det meste. Er veldig begeistret for den herreaktige retrostilen på denne klokken, men det er faktisk er dameur.

Den siste er er en stålklokke fra Arts & Crafts. Med stener på timene og i dobbel rekke rundt uret, samt på noen av sideleddene. På urskiven er det lys tekst på mørk bunn, med forskjellig type ord som respect, happiness osv. Dette armbåndsuret bruker jeg når jeg ikke har for mange eller fremtredende smykker ellers. Gjør mye ut av seg.

Det går litt i faser. For ikke lenge siden var jeg veldig på dette med litt små ur. Men nå er det store og runde som gjelder.

Hva er klokka, forresten?

Ønsker deg en fin fredag. Ta tiden din tilbake!

2 kommentarer

Iselin Renée

20.02.2015 kl.08:44

Så fine klokker :)

irenglede

20.02.2015 kl.12:38

Iselin Renée: Tusen takk. Hyggelig å høre. Ønsker deg en fin fredag og helg!

Skriv en ny kommentar

hits