Liten jobbereise

Heisan!

Jeg har nettopp vært på en liten tredagers jobbereise nordover. Jeg elsker å la blikket sveipe over bladhyllene før jeg bestemmer meg endelig. Så tre blader fikk bli reisefølger mitt denne gangen. Det ble litt tyngre enn planlagt. Men, skitt au!

 

Mye fristende var det på motesiden også. Jeg klarte å gå på en liten veskesmell. Det ble dyrere og tyngre enn planlagt. Men, skitt au!


Kan vise dere i et senere innlegg hva jeg klarte å raske med meg. Den kan såvidt skimtes i bildet.


Mye snefall. I bakgrunnen (dersom det er synlig på bildet) kjørte hele 18 snømåkere etter hverandre. Artig for turister og "dessa som er små". Etter litt avising mm. tok dette flyet meg nordover. Ble forsinkelse, men skitt au!Vel fremme etter jobbemøter første dagen, var det på tide med en god kopp te og mine tre reisevenner, nemlig Vogue, InStyle og Harper's Bazaar

Ja, der var det litt av hver å sikle på. Ble sittende å lese og titte, og glemte nesten bort å legge meg. Men fikk litt søvn, så skitt au!

Så gikk det slag i slag, tre heile dager til ende med møter og atter møter.

Det var bare så utrolig deilig å komme hjem igjen. Duret rett bort til Starbucks og kjøpte en megastor kaffe, før gemalen kom og hentet meg og kjørte meg hjem.

Den smakte fortreffelig. Til tross for å ha fått i meg såpass mye koffein, så sloknet jeg som et lys etter at jeg kom hjem.

Dett var dett.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits