Jakkeinspirasjon

Hei på deg. Jeg liker at du tittet innom bloggen min. Idag har jeg lyst til å dele litt inspirasjon på korte jakker. Å, det er så mye fint der ute. Hva er vel bedre enn å være observatør en hel dag, å titte på alle mennesker og hva de har på seg - ikke minst hvordan de setter sammen sine antrekk. Går aldri lei. Det jeg vil formidle idag handler om farge, form, stil og hvordan antrekk er satt sammen.

Jeg synes antrekk funker aller best når de ikke virker konstruerte. Men at det bare ble sånn (selv om det kanskje ligger tid og planlegging bak).

Chanel er jo, ikke minst, kjent for sine drakter og jakker. Med årene er de kjent for det meste. Her er en klassisk jakke som er stashet opp med chunky logo nåler. Hehe, en artig detalj med bildet er at modellen ser ut til å kun ha fått sol på en ene armen. Kanskje stått i kø hos Chanel, og så var det bare sol på en side.....

 

Her er det en kort jakke som er dresset litt ned, men likevel lekkert. Denne jakken kan fint dresses opp til en mer formell sammenheng med for eksempel skjørt/slacks og en bluse eller en kjole inni.


Håper det var til inspirasjon.

Ha en herlig dag folkens, med eller uten jakke.

4 kommentarer

Tine

24.03.2015 kl.07:41

LIKER :D

så tidlig oppe du er :D hihi!

Jeg må nesten begynne å følge bloggen din :) gå inn på bloggen min og trykk "legg til som venn" så kan vi følge hverandre :)

Iselin Renée

24.03.2015 kl.09:29

så fine jakker :)

irenglede

24.03.2015 kl.13:18

Tine: Heisan. Ja, oppe og hopper og hoster (faktisk). Tror jeg har lagt deg til som venn allerede. For jeg får opp dine innlegg fortløpende. Liker å følge bloggen din. Du blogger hyppig. ;0) Kjempekoselig dersom du ønsker å følge meg også.....

irenglede

24.03.2015 kl.13:19

Iselin Renée: Tusen takk, Iselin Renée. Med mye fint blir det vanskelig å velge. Luksusproblem. Ha en fin tirsdag ;D

Skriv en ny kommentar

hits