Private collager - 1 kjole på tre måter

Det ble sent blogginnlegg på meg idag. Er dessverre syk. Får skylde på feberen. Men nok om det. Jeg er i aktiv fornektelse og er egentlig frisk. Har ikke tid til dette tullet. For første gang, skal jeg idag prøve meg på collager. Ingenting av dette er sponset. Jeg har satt det sammen for å leke meg litt med sammensetninger jeg vanligvis ikke velger. Kanskje det er til inspirasjon.

Kjolen er en Claire DK kjole som jeg fant en varm vårdag for et par år siden. Synes fargen var knall, og det var den bokstavelig talt.

Til dette antrekket valgte jeg ballerinasko i muldvarp farge, liten veske med vingemønster i strass, dobbel perleørepynt, langt kjede med engleanheng i perle og swarowki krystall med matchende armbånd, samt Skagen klokke.

Her ser det mer ut som et sett med skjørt og bluse. Lilla bluse fra Moods of Norway er tredd over kjolen. Et par gullfargede ørepynt med rosalilla sten er med, stålklokke med marineblå urskive, Mulberry veske i blått og lær, pumps med åpen tå og hvite kantinger a'la melisglasur og liten rød sløyfe.

Litt pyntet til en vår- eller sommerkveld. Da er det godt å ha et varmende sjal over skuldrene. Dette er fra Louis Vuitton i pudderrosa og er i en deilig kvalitet. Ørepynt er et par i chandelier stil med glass stener, kanelfarget Michael Kors veske og Rock Stud pumps fra Valentino. Beltet er fra billigbutikk, og ikke av noe spesielt merke.Likte du innlegget? Jeg hadde det faktisk gøy mens jeg planla og holdt på. Er denne type innlegg noe du kunne tenke deg å se mer av?

I snøkaoset idag i Oslo blir det nok betraktelig varmere både tøy og skotøy som må på for min del,

Ha en fin ettermiddag. Husk at dersom du har firehjulstrekk på bilen din, så glir den like fort når du bremser. Vær forsiktig!

2 kommentarer

Iselin Renée

26.03.2015 kl.19:50

kjempe fint :)

irenglede

26.03.2015 kl.20:51

Iselin Renée: Utrolig hyggelig, tusen takk. ;D

Skriv en ny kommentar

hits