Min dag med Albert og Charlene av Monaco

Bare la meg si dette med en gang. Det kan aldri bli mulig for meg å søke jobb som papparazzi (mammarazzi) fotograf. Bildene du ser her er fra området ved fyrsepalasset i Monaco. Vel, så langt alt bra. Det begynte å samle seg sikkerhetsvakter, politi på motorsykler og palassets egne vakter som begynte å stime rundt. Vi skjønte at noe var på gang, og stilte oss opp. Kanskje kommer det noen viktige personer? Gemalen opp med videokameraet og jeg opp med kameraet. Her i den første bilen satt fyrstinne Charlene foran i passasjersetet. Hun smilte og var så blid. Så var det mine egenskaper som fotograf, da. Dere ser jo resultatet. Tragisk. La meg si det slik. Det er tilfelle, hun satt i den bilen. Får skylde på skognag, og at konsentrasjonen min var sterkt dalende.

Så kommer fyrst Albert i denne bilen, en Lexus Limousin. Han satt i midten i baksetet. Som den drevne fotograf jeg er, så begynte jeg å knipse, og en....to..... tre......

.... der forsvant'n, gitt. Eneste beviset på at det var han som satt i bilen må vel være vakten der fremme som hilser slik de gjør til de royale.

Jeg har nå sett folk i virkeligheten som ellers bare er å se på glanset papir. Moro var det lell. Artig hva man kan få med seg som turist, om enn ikke på bilde.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

irenglede

irenglede

55, Oslo

Velkommen til mitt lille magasin med daglige postkort til de som har lyst til å titte innom. Tanken er å være til glede, nytte eller underholdning, og kanskje treffe med et tips eller to. Kontaktinformasjon er mail til: irenglede@getmail.no

Kategorier

Arkiv

hits