Min dag med Albert og Charlene av Monaco

Bare la meg si dette med en gang. Det kan aldri bli mulig for meg å søke jobb som papparazzi (mammarazzi) fotograf. Bildene du ser her er fra området ved fyrsepalasset i Monaco. Vel, så langt alt bra. Det begynte å samle seg sikkerhetsvakter, politi på motorsykler og palassets egne vakter som begynte å stime rundt. Vi skjønte at noe var på gang, og stilte oss opp. Kanskje kommer det noen viktige personer? Gemalen opp med videokameraet og jeg opp med kameraet. Her i den første bilen satt fyrstinne Charlene foran i passasjersetet. Hun smilte og var så blid. Så var det mine egenskaper som fotograf, da. Dere ser jo resultatet. Tragisk. La meg si det slik. Det er tilfelle, hun satt i den bilen. Får skylde på skognag, og at konsentrasjonen min var sterkt dalende.

Så kommer fyrst Albert i denne bilen, en Lexus Limousin. Han satt i midten i baksetet. Som den drevne fotograf jeg er, så begynte jeg å knipse, og en....to..... tre......

.... der forsvant'n, gitt. Eneste beviset på at det var han som satt i bilen må vel være vakten der fremme som hilser slik de gjør til de royale.

Jeg har nå sett folk i virkeligheten som ellers bare er å se på glanset papir. Moro var det lell. Artig hva man kan få med seg som turist, om enn ikke på bilde.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits