Er dette for drøyt?

Hva er vel bedre enn en kopp deilig te eller kaffe og et glossy magasin til å drømme seg bort i? Jeg bevilget meg april utgaven av franske Vogue. Så riktig så fresht ut med forside hvor Charlotte Cashiraghi var avbildet.
Jeg bladde ivrig videre, og kvapp litt. En reportasje med bilder tatt av den ellers så anerkjente fotografen Mario Testino. Ojsan! Har trålet moteblader siden jeg var cirka 8 år gammel, og aldri sett noe så vågalt som dette. Synes du det er greit med så direkte seksualiserte bilder i en motereportasje? Jeg fikk liksom inntrykk av at det ikke var Vogue lenger, men et annet type magasin. Hm, kanskje jeg er litt prippen? Her er noen bilder som eksempler på hva jeg mener:

Glansen i overflaten på papiret ga gjenskinn, så jeg måtte holde det nede med hånden for at det skulle bli noe bilde av det. Hånden skulle ikke være med, og beklager dårlig manikyre. Skal til negledamen senere denne uken. Hehe.

Ser at hun her har vært hos negledamen. Fint resultat.


Jamen, heldige. Eget vaskerom og greier.


Ønsker deg uansett en kjempefin dag, med eller uten manikyre eller eget vaskerom.

 

6 kommentarer

Janine

22.04.2015 kl.09:43

hehehe masse hot bilder :D. ha en god dag videre <3

Emma Olsen

22.04.2015 kl.09:46

Littt uvanelig ja, til å være vouge. Men syntes ikke de var så ille ;)

Marie Wolla

22.04.2015 kl.12:42

Ah, jeg ELSKER Mario Testino! De bildene der er såå fine!

irenglede

22.04.2015 kl.15:43

Janine: Takk takk. Var litt vågal denne gangen. ;0)

irenglede

22.04.2015 kl.15:44

Emma Olsen: Interessant å høre hva folk mener.

irenglede

22.04.2015 kl.15:47

Marie Wolla: Prøvde meg på et litt vågalt innlegg denne gangen. Så hyggelig at du har sansen for bildene. Ønsker deg en flott dag ;0)

Skriv en ny kommentar

irenglede

irenglede

55, Oslo

Velkommen til mitt lille magasin med daglige postkort til de som har lyst til å titte innom. Tanken er å være til glede, nytte eller underholdning, og kanskje treffe med et tips eller to. Kontaktinformasjon er mail til: irenglede@getmail.no

Kategorier

Arkiv

hits