Vil du være med på en dag med Irenglede?

God morgen, og opp og hopp!

Vel, altfor sent ute i forhold til ellers. Går nesten i søvne og slår på maskinen for å sjekke blogg, mailer mm. og for å legge ut dagens blogginnlegg.

Deretter dusjer jeg, kaster på meg klærne, pusser tenner (sminke får jeg ta på på badet på jobb). Litt parfymesplash må på.

Inn med avisen.

Ferdig påkledd, ut og møter solen på vei til bussen.

En god spasertur på ca. 25 min. gjør at jeg våkner.

Pga. dårlig tid, rakk jeg ikke frokost hjemme. Blir kjøpefrokost som inntas mens jeg starter dagen med mailsjekk og gjennomgang av to-do listen min.

Etter en hel dag med møte maraton kommer jeg inn på et tett og varmt kontor. Opp med vinduet. Her må det luftes.

Litt utfordrende saker idag, så jeg må minne meg selv på at:

Tiden går så fort til arbeidsdagen er over, og vips så er gemalen utenfor og kommer for å hente meg og kjøre meg hjem. Heldig, jeg.Vi skravler i bilen på veien hjem, lytter til radioen og svipper innom nærbutikken for å handle middag.

Det blir middagshandel på Kiwi, og et appelsintre! På impuls! Gleder meg til å plassere det.

Klarte  å besemme oss for Club Sandwich. Det var et godt valg. Note to self: Bli flinkere til å planlegge mat og innkjøp.Så det fristende ut? Kan komme med oppskrift imorgen.

Avslutter kvelden med TV titting, litt lesing og blogging. Tok noen oppfølgingstelefoner ang. planlegging av bursdag til helgen. Hodet på puta etterpå og borte på null komma svisj. ZZZZZzzzzz - Natta!

Ikke en superspennende dag, men vi har alle hverdager. Juhu, har skaffet meg appelsintre, jeg!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits