Ville du ha pantsatt kona?

Hei på en søndag. Idag koser jeg meg med lang frokost og avislesing. Fant noe i Aftenposten Søndag som jeg synes var spesielt interessant. Det var en artikkel skrevet av Roar Østgårdsgjelten. Så fritt etter artikkelen har jeg lyst til å nevne litt om innholdet. Vi har nå laveste rente på 5000 år, ja fem tusen år! I Mesopotamia for 5000 år siden var renten på 33% og låntakeren måtte pantsette både kona, elskerinnen, slavene og barna (ikke tidsrelevante bilder, kun eksempler):

Life was different in the 50′s......there was a Blue Law that required stores and most places of work and business to be closed on Sunday.

I want to be bad like this!!!! ahhaha yeah right...

This part of American History cannot be forgotten nor ignored.

Hvis historien om den økonomiske veksten hadde vært en klokke med 24 timer, hadde 99% av veksten skjedd de siste 20 sekundene. Utrolig!

Videre stod det å lese på siden etter denne artikkelen en annen artikkel av Knut-Erik Mikalsen som handlet om hvordan får mest mulig ut av bonuspoengene hos flyselskapene. Eksempler viste at ved å benytte bonuspoeng og handle direkte i flyet, så kan du risikere å betale kr. 400,- for en gin tonic, kr. 600,- for et gavekort som er verdt kun kr 100,- og kr. 120,- for en lefse som vanligvis koster kr. 25,-, Røverkjøp? Javisst, men feil vei.

Så hold på pengene, og ha en fin søndag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits