Vårfresh

Føler meg vårfresh og fornøyd. Fikk en sårt tiltrengt manikyre. Denne gangen valgte jeg å file ned halvparten av lengden, og kjøre naturlig look. Kjekt og praktisk, begynte å skrive to og to bokstaver på tastaturet, og da var det på tide med litt stell og justering av lengde.

Kitch'n sendte meg en melding om at jeg kunne komme og hente en gave i anledning bursdag. Jøss! Så jeg stakk innom butikken i Bogstadveien. Der kunne jeg velge mellom kaffe, te eller krydder. Valget falt på teen med navnet "Bestemors Frukthage". Akkurat passe til mitt retropregede humør.

Så tuslet jeg videre nedover Bogstadveien og fant en skikkelig fin hårbørste i gull og plexi. Det ble til at jeg rasket med meg den også.

Så nå kan jeg løfte en ny-manikyrert hånd med en kopp frukt te, mens jeg børster håret med den andre.

 

 

2 kommentarer

Gro Jeanette Nilsen

02.05.2015 kl.12:56

Hei Iren! Dette hørtes veldig behagelig og fint ut! Jeg burde sikkert prøvd, jeg også. Takk for tips! Hvor ligger stedet du bruker, ev. har du noe å anbefale? Fortsatt fin dag! :-)

irenglede

03.05.2015 kl.10:46

Gro Jeanette Nilsen: Hei Gro. Jeg går til Adam & Eva Klinikk i Bogstadveien her i Oslo. De kan jeg absolutt anbefale både for hender og føtter. Ønsker deg en fin dag også. ;0)

Skriv en ny kommentar

irenglede

irenglede

55, Oslo

Velkommen til mitt lille magasin med daglige postkort til de som har lyst til å titte innom. Tanken er å være til glede, nytte eller underholdning, og kanskje treffe med et tips eller to. Kontaktinformasjon er mail til: irenglede@getmail.no

Kategorier

Arkiv

hits