Flight mode

Igår gikk mye av dagen med til en jobbereise til Stavanger. Da var det bare å fjerne gamle bagasjelapper og gjøre seg klar.

Jeg har det alltid med å kjøpe med meg et eller annet magasin å lese/bla i når det kan bli mye ventetid. Denne dagen rakk jeg ikke frokost hjemme, så den ble spist på Gardermoen. Ja, fikk prøve ny mat idag også. Det er visst en greie for meg nå de siste dagene. Har du hørt om flaguette. Ikke det? Det hadde ikke jeg heller. Men idag har jeg altså spist en. Det var en brødtype som kunne minne om en blanding av baguette og foccaccia som det var skåret en lomme i. Den var fylt med en blanding som var kyllingbiter, biter av rødløk og tomat i creme fraiche. Godt var det.Dagens høydepunkt var denne fra By Malene Birger. Jeg hadde jo et etterlysningsinnlegg etter denne på bloggen for en tid siden. Flaks for meg, så hadde butikken på Gardermoen fått den inn. Den stod på hyllen og ventet på meg. Så nå er den i hus.Lite utsiktsbilde på veien til Stavanger, over fjord og fjell og bomullsdott-skyer over der igjen.Snille gemalen hentet meg på Gardermoen. Så nå vel hjemme.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

irenglede

irenglede

55, Oslo

Velkommen til mitt lille magasin med daglige postkort til de som har lyst til å titte innom. Tanken er å være til glede, nytte eller underholdning, og kanskje treffe med et tips eller to. Kontaktinformasjon er mail til: irenglede@getmail.no

Kategorier

Arkiv

hits