Saker og ting fra Clas Ohlsson

Til bursdagen min, som var, fikk jeg et gavekort fra Clas Ohlsson. Trodde egentlig det var mer en butikk for gutter og karer. Litt sånn skruer, muttrer og dingser. Men der fikk jeg meg en positiv overraskelse. Jeg har nettopp skaffet meg en ny iPhone 6, og har sett etter et deksel. Liker nemlig å beskytte tingene mine. Tok en tittetur rundt inne hos Clas Ohlsson, og se hva jeg fant:

Kjempefint deksel, akkurat passe for meg. Da ble telefonen pimpet opp litt også (på en smakfull måte).

"Men ikke nok med det, frue." Direct sales i butikk og salgsvideoer brukte gjerne dette uttrykket. Så fortsatte de gjerne med " i tillegg til disse flott knivene får du også...."   Vel, ikke noe sånt tullball her. Gikk rundt i fred og ro, og så scannet øynene mine inn disse kjempesøte dispenserne. Kommer til å bli hyppig brukt når det blir varmere i været. Veldig kjekt med et fryseelement som er festet i lokket. Putt i fryseren, og så rett i dispenseren etterpå. Kjempesmart. Så jeg kjøpte like godt to.

Har allerede planer om å fylle dem med sangria.

Tro meg, innlegget er ikke sponset. Jeg er bare veldig fornøyd.

Har endret syn på denne butikken. Det er ikke en butikk kun for karer.

2 kommentarer

Iselin Renée

11.05.2015 kl.15:14

Så fint deksel :)

irenglede

11.05.2015 kl.19:16

Iselin Renée: Tusen takk. Jeg er fornøyd.

Skriv en ny kommentar

irenglede

irenglede

55, Oslo

Velkommen til mitt lille magasin med daglige postkort til de som har lyst til å titte innom. Tanken er å være til glede, nytte eller underholdning, og kanskje treffe med et tips eller to. Kontaktinformasjon er mail til: irenglede@getmail.no

Kategorier

Arkiv

hits