Egentrøst

"Den som sier at shopping ikke gjør deg lykkelig har bare handlet i feil butikk."

Ja, jeg innrømmer det. Har foretatt trøstekjøp, og jeg står for det. Lyst til å vite hvorfor? Jo, et stort problem dersom du bor i et I-land. Det gjør jeg jo, til gagns. Det har seg slik at det tok fyr i vaskemaskinen forrige lørdag. Først var det en heidundrandes smelling, før jeg fikk slått maskinen av så fort jeg bare kunne. Åpnet døren, og der vellet røyken ut. Kort fortalt; motor kaputt, garanti gått ut på tid, skaffet ny maskin. Vel, det sluttet ikke der. Skulle ta på perleørepyntene mine, som jeg har hatt i mange år og bruker veldig ofte. Hva skjer? Jo, den ene knekker tvers av. Nei, nå! Da var det bare å se seg om etter nye, og etter en liten runde hos diverse smykkebutikker, se hva jeg fant:
De til venstre er fra Bjørklund i hvitt gull, ekte perle og diamant. En liten investering, men satser på å ha dem lenge. De til høyre er fra Gullfunn og er i sølv med syntetiske perler.

Ny vaskemaskin er nå på plass, og Domestic Diva har roet seg etter å ikke ha fått vasket tøy på over en uke. Puh! Viktig å være hel og ren. Man vet aldri.

4 kommentarer

Iselin Renée

13.05.2015 kl.09:01

De var fine :)

irenglede

13.05.2015 kl.09:19

Iselin Renée: Takk skal du ha for det. Ha en fin dag! ;D

Lilli

13.05.2015 kl.16:01

Så fine :)

irenglede

13.05.2015 kl.17:44

Lilli: Hyggelig at du synes det. Takk for at du tittet innom. ;D

Skriv en ny kommentar

hits