42°38'25.7"N 18°07'15.9"E

I overskriften står koordinatene til Grand Villa Argentina Hotel & Spa i Dubrovnik. Å, som jeg gleder meg. Dette betyr at høstferien er i boks. Vi dro til og bestilte en suite med terrasse og utsikt mot havet. Her er to smakebiter fra stedet:

Jeg har vært her tidligere, og bodd på akkurat dette hotellet, og har alltid hatt lyst til å reise tilbake, særlig for å vise gemalen dette skjønne hotellet og den vakre byen Dubrovnik. Han har nemlig aldri vært her før.

Har lyst til å pakke med en gang! Ikke misforstå. Jeg er ikke spesielt glad i å pakke koffert mm., men når reisemålet er slik som dette så er jeg ikke vanskelig å motivere. Jeg har vært her en gang tidligere, og bodde da på dette hotellet. Det var en jobbereise, hvor jeg tok ut noen fridager i etterkant og bodde på Grand Villa Argentina. Har fortalt om hvor fint det var i det lange og det brede. Blir så morsomt at vi omsider får oppleve dette stedet sammen. Å, for et godt liv!

Men først får vi vel gjennomføre to uker sommerferie i Norge. Det blir også deilig. Faktisk lenge siden jeg har hatt to uker sammenhengende ferie. Koble av og koble om.

Hva skal du gjøre i ferien?

4 kommentarer

RebeccaHasselgard

07.06.2015 kl.13:43

Ser helt fantastisk ut! :)

irenglede

07.06.2015 kl.16:26

RebeccaHasselgard: Man bør nesten ikke glede seg så mye på forhånd.... ;D

mannjalife

07.06.2015 kl.18:19

Du er kul og fin muligens min drømmedame :)

irenglede

07.06.2015 kl.19:10

mannjalife: Hehe. Det sier mannen min også.....Ha en fin søndag, med kildesortering og det hele. Hils til fotografen som ble avbildet i komfyrdøren. ;D

Skriv en ny kommentar

hits