5 vesker å sikle over

Hei kjære virtuelle bloggvenner. Det er så spennende å vite at også mennesker jeg ikke kjenner titter innom bloggen. Velkommen skal du være!

De to første veskene her er fra Chloè. Den første her heter Faye, og går som en farsott på blogger rundt omkring. Hvis det går inflasjon i denne, er jeg redd at jeg ikke kommer til å være så interessert lenger. Så langt er den unik. Blir nok såpass populær at for mange har den. Jeg liker følelsen av å ha noe som ikke alle i hele verden har. Så vi får se.

Nr. 2 her er også fra Chloè, og heter Emma. Den er en typisk bucket bag, samtidig som denne er helt unik. Det er fargen, litt gullbesetning her og der, og trykknappene i toppen. Summen av alt=lekker veske.

Denne , også bucket bag, fra Ralph Lauren heter Alligator Ricky drawstring bag. Koster skjorta, buksa og enda mer. Hehe.

Nestemann er fra Lancel. Den har jeg selv i mørkebrunt, innkjøpt i St. Tropez (stor stas). Den heter Premier Flirt. Jeg er veldig fornøyd med den.

Sistemann ut er fra Kate Spade og heter Madison Berkeley Square Adaline. Kanskje lurt å ta med huskelapp på det "korte" navnet dersom denne skal innhandles.Ja, hva gir man den som har alt?

Noe å ha det i.

Hei mandag. Nå starter uken.

6 kommentarer

så fine! Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)

irenglede

15.06.2015 kl.13:14

Tanja Höglund Pettersen: Takk skal du ha. Jeg titter innom. ;D

ssirida

21.06.2015 kl.14:40

Skikkelig fine vesker!

irenglede

21.06.2015 kl.22:27

ssirida: Ja, ikke sant. Ha en fin søndagskveld ??

Lisbeth Aamodt

25.06.2015 kl.07:57

Like and want a Lancel :O)

irenglede

25.06.2015 kl.08:43

Lisbeth Aamodt: Den kan helt klart anbefales. You og get it, girl!! ;D

Skriv en ny kommentar

hits