Investere i tilbehør

Hei på deg! I årenes løp har jeg kommet frem til at jeg ikke kjøper så mye billig som fort blir slitt og/eller ødelagt lenger. Jeg sparer heller, og investerer i solide ting. Holder meg også unna de mest outrerte trendene, og satser på tidløst og varig. Her er noen eksempler på investeringer du kan gjøre i tilbehør som vil vare og vare. Ja, det er dyre ting, men del det på antall ganger brukt, så er det plutselig ikke så dyrt lenger. Verre med noe halvdyrt som man bruker en gang og stapper vekk. OK, here we og:

En god investering er et par klassiske sorte pumps som kan løfte ethvert antrekk. Disse kommer fra Christian Louboutin.I Norge får vi vel være litt praktiske også, og tenke på at været veksler mye. Her er et par Burberry regnstøvler (selvfølgelig med litt bling).

Ikke sikkert at man vil gå lange avstander med hverken pumps eller regnstøvler. Disse sneakersene fra Gucci kan være fine på dager hvor du må gå mye.

Etter min mening, så er dette den ultimate vesken. Hermès Birkin bag. Du kan selvfølgelig finne en klassisk merkeveske som ligger noe lavere i pris enn denne. Både Michael Kors og Mulberry har vesker som ligner, og som koster en brøkdel av prisen. En slik veske som denne er ikke uvanlig at går i arv.

En nett veske til mer selskapsbruk, eller for anledninger hvor man ikke vil ha en stor veske, trenger vi damer også. Chanel flap bag eller 2.55 kan jeg varmt anbefale. Stell pent med den, og du har den lenge.

De fleste kvinner har en dyr ring - gifteringen. La det være en lekker en, f.eks. denne fra Bulgari. Eller at du unner deg en vakker ring. Nydelig sammen med velpleide hender og negler.

 

Enkelte velger å holde seg til et signatursmykke som passer til det meste. Et chunky gullarmbånd kan være et type smykke som man kunne satse på.
Cartier Tank er et klassisk og tidløst ur. Det er egentlig et smykke i seg selv, og passer til det aller meste.Norske kvinner er glade i skjerf. Dersom man bruker skjerf mye, så kan man legge en investering i det. Dette skjerfet kommer fra Louis Vuitton, og er deilig å bære. Mykt og luksuriøst.Så topper du det hele med et par lekre solbriller. Her er et par fra Dior.


Alt jeg viser her er kun eksempler, og for all del ikke noe must. Ditt tilbehør er opp til deg og din smak og lommebok.

 

Jeg vet hva jeg sparer til først......

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits