Høst 2015 kolleksjonene

Mote og stil er gøy! Jeg har tittet på de forskjellige motehusene sine høstkolleksjoner for 2015, eller Fall 2015 RTW (Ready To Wear) som det heter. Denne gangen er det to kolleksjoner som jeg har festet meg spesielt ved, nemlig Michael Kors og Ralph Lauren.

Michael Kors er her representert ved modellen Gigi Hadid (datteren til en av Real Housewives of Hollywood - for de som har sett på dem).

Vel tilbake til kolleksjonen. Etter min mening er den upretensiøs men likevel lekker i både materialvalg og sammensetninger. Kan være verdt å bevilge en liten titt på den. Du kan finne billedrekker fra de aller fleste kolleksjoner på style.com. Den karen er ikke kun skolevesker, nei. Han kan sine ting.Ralph Lauren - han leverer og leverer. Jeg elsker materialkombinasjonene hans og det at du med et kjapt blikk kan kjenne igjen signaturen hans i kolleksjonene er en egen greie. Masse lekkert. Hvis du ikke allerede har sjekket ut, så ta en titt på det han ser for seg til høsten.Tror jeg må fjonge meg litt i dag, jeg. Hva med deg?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits