Wrap it up

Kanskje neste klesinnkjøp blir en omslagskjole - eller hvis du skal høres ut som en som liksom har peiling, så kan du si wrap dress.


En wrap dress kan gjøre mye positivt for de fleste figurer. Den kan bidra til å tone ned det du ikke ønsker å fokusere på, eller fremheve former, og gi et feminint inntrykk.Omslagskjoler finnes i mange forskjellige varianter, så det skulle være fullt mulig å finne en for akkurat deg.I denne vil nok eventuelle bulker og tyt synes mer enn dersom du for eksempel velger en i et stoff som er mer flytende og som "skummer" over kroppen fremfor å feste seg på valker mm. Ingen valker? Da kjøper du denne.


Dette bildet viser en wrap dress fra dronningen av omslagskjoler; Diane von Furstenberg. Hun har designet mye fint, så leter du etter en klassisk kjole som kan holde noen år kan det være verdt å titte litt på hennes design.

Ønsker deg en super dag, med kjole eller ikke.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

irenglede

irenglede

55, Oslo

Velkommen til mitt lille magasin med daglige postkort til de som har lyst til å titte innom. Tanken er å være til glede, nytte eller underholdning, og kanskje treffe med et tips eller to. Kontaktinformasjon er mail til: irenglede@getmail.no

Kategorier

Arkiv

hits