Dagens inspirasjon - BAD

Heisan. Jeg blir så glad når du titter innom her på bloggen. Håper dagens innlegg faller i smak. Tenkte at jeg skulle formidle litt badeinspirasjon. Ble sånn delvis oppfordret slik: "Kan ikke du legge ut noe om bad, gjerne i grått og hvitt, for eksempel?"  Javisst, kan jeg det. Her følger noen inspirasjonsbilder. Du kan jo gjette hvilket bad som er min favoritt?

Liker kombinasjonen grått, hvitt og gull og hvordan det hele er satt sammen. Litt i tvil om gulvet. Men det er nå min smak.

 

Gulvet her minner litt om de fra Historiske Fliser. Derfra kommer det mye fint. Har plukket meg ut et par favoritter fra dem, ja.

Se på det badekaret, da gitt! De pleier å være i hvitt eller kobber, men denne varianten har jeg ikke sett før. Lekker.


Gulvet her hadde kanskje vært enda et hakk finere med enten ren marmor eller at hele gulvet hadde samme mønster som det på midten.

Gulvflisene her var morsomme med fletteeffekt. Ellers for så vidt lyst og trivelig.

Men her er rosinen i pølsa. Noe så vakkert. Det eneste jeg ville endret på er gulvet.   


Ordtak: "Hver gang et legeme nedsenkes i vann, så ringer telefonen."

Ser ut til å bli fint vær i Oslo i dag. Uansett vær der du er, så ønsker jeg deg en fin mandag.

  

2 kommentarer

Merete Myhrvold

19.01.2017 kl.20:55

Hei! Hvor er gulvflisene på badebilde nr1 (fiskebeinsmønster)? Eller hvor har du funnet bilde? Finner ingen kildehenvisning 😊 Har lyst på de flisene!

Merete

irenglede

19.01.2017 kl.21:15

Merete Myhrvold: oj, det var litt uproft av meg. Plukket bildet fra Pinterest, men mener å huske at det ikke stod noen referanse. Beklager det. Mulig du kan finne noen rektangulære fliser som ser like ut, og legge dem i fiskenes mønster?

Skriv en ny kommentar

hits