Pakke - pakke - pakke

Ja, høsten er en hektisk tid. Da skal liksom alt skje. Jeg må allerede nå begynne å pakke til høstferien, siden jeg har en avtale i morgen kveld, og så fra fredag har jeg fire dagers tjenestereise i strekk. Da blir det blir snart bare tiden og veien før vi freser avgårde på tur. Har så smått begynt å finne frem ting som skal med.


Måtte gå til innkjøp av ny toalettmappe, da den gamle var akkurat det - "gammel". Vel, jeg kommer ikke langt med det jeg har plukket frem her: Fotoapparat, sminkepung, sko, toa.mappe og solbriller. Dette er bare starten for kjenner jeg meg selv rett så pakker jeg alltid for mye.

Skulle bare hatt den helt perfekte garderobe, som denne omtrent:


Da hadde det bare vært å tasse inn og plukke fra alt lekkert og smekkert som hang på rekke og rad. I stedet går det vel mer i "hvor er skjorta mi', hvor er buksa mi'".

Uten tvil et luksusproblem, så ingen grunn til klaging.

Tiden kommer til å gå kjempefort. Før jeg vet ordet av det, så sitter vi på flyet. Da blir det en uke med 5-stjerners luksus. Juhuuuu!

Ha en fin onsdag, folkens.

 

2 kommentarer

Lisbeth Aamodt

23.09.2015 kl.13:36

Skal man på tur må det pakkes og regner med at det er den franske rivieraen som står for tur igjen :O) Har akkurat vært der og tenker jeg etter endt uke hadde brukt 1/3 av alt det jeg hadde pakket. Men slik er det nå en gang med damer - tror jeg! Ha en flott tur og kos dere med ferie :O)

irenglede

23.09.2015 kl.14:56

Lisbeth Aamodt: Nope. Ikke franske rivieraen. Ikke få sjokk. Skal selvfølgelig dit tidlig på vårparten igjen i kjent stil. Hehe. Er ikke Sør-Frankofil for ingenting. Men denne gangen bærer det avgårde til Dubrovnik/Kroatia. Ikke akkurat nå, men ganske så snart! Takk for hyggelig oppfordring.

Skriv en ny kommentar

irenglede

irenglede

55, Oslo

Velkommen til mitt lille magasin med daglige postkort til de som har lyst til å titte innom. Tanken er å være til glede, nytte eller underholdning, og kanskje treffe med et tips eller to. Kontaktinformasjon er mail til: irenglede@getmail.no

Kategorier

Arkiv

hits