Pakke - pakke - pakke

Ja, høsten er en hektisk tid. Da skal liksom alt skje. Jeg må allerede nå begynne å pakke til høstferien, siden jeg har en avtale i morgen kveld, og så fra fredag har jeg fire dagers tjenestereise i strekk. Da blir det blir snart bare tiden og veien før vi freser avgårde på tur. Har så smått begynt å finne frem ting som skal med.


Måtte gå til innkjøp av ny toalettmappe, da den gamle var akkurat det - "gammel". Vel, jeg kommer ikke langt med det jeg har plukket frem her: Fotoapparat, sminkepung, sko, toa.mappe og solbriller. Dette er bare starten for kjenner jeg meg selv rett så pakker jeg alltid for mye.

Skulle bare hatt den helt perfekte garderobe, som denne omtrent:


Da hadde det bare vært å tasse inn og plukke fra alt lekkert og smekkert som hang på rekke og rad. I stedet går det vel mer i "hvor er skjorta mi', hvor er buksa mi'".

Uten tvil et luksusproblem, så ingen grunn til klaging.

Tiden kommer til å gå kjempefort. Før jeg vet ordet av det, så sitter vi på flyet. Da blir det en uke med 5-stjerners luksus. Juhuuuu!

Ha en fin onsdag, folkens.

 

2 kommentarer

Lisbeth Aamodt

23.09.2015 kl.13:36

Skal man på tur må det pakkes og regner med at det er den franske rivieraen som står for tur igjen :O) Har akkurat vært der og tenker jeg etter endt uke hadde brukt 1/3 av alt det jeg hadde pakket. Men slik er det nå en gang med damer - tror jeg! Ha en flott tur og kos dere med ferie :O)

irenglede

23.09.2015 kl.14:56

Lisbeth Aamodt: Nope. Ikke franske rivieraen. Ikke få sjokk. Skal selvfølgelig dit tidlig på vårparten igjen i kjent stil. Hehe. Er ikke Sør-Frankofil for ingenting. Men denne gangen bærer det avgårde til Dubrovnik/Kroatia. Ikke akkurat nå, men ganske så snart! Takk for hyggelig oppfordring.

Skriv en ny kommentar

hits