Pussige ting på tur

Hei på deg. Koselig at du er innom bloggen. Jeg vet ikke om andre har det på samme måten, men jeg har det med å legge merke til ting som ikke alle synes er like interessante. Jeg til og med gleder meg over små ting, rare ting, absurde ting osv.

Ikke ille å starte dagen med champagnefrokost. Kjære vene. Dag 2 fant vi ut at vi har fast champagnefrokost inkludert hver dag. Så drikke til denne frokosten ble da te og champagne. Godt og litt rart.


Gå hjem og Vogue, så tungt dette bladet var. Rene murstenen. Jeg var jo så smart å kjøpe dette + ett tungt blad til på Gardermoen. Drasset dem med meg i håndbagasjen hele veien. Vet ikke helt om det var verdt all bæringen. Eller jo, det er deilig å sitte i fred og ro og bare bla igjennom uten en fornuftig tanke i hodet.


Vi fikk høre at det fulgte med badekåper og tøfler. Det skulle bare være å smette på seg badetøy og badekåpen over, og så ta heisen helt ned til SPA avdelingen. Da kunne vi velge mellom innebasseng, utebasseng eller havet. Så var det en egen service-kar der som ordnet solseng, parasoll, sidebord, kjempe badehåndklær og evt. kunne han bringe drikke m.m. fra hotellets egen strandrestaurant. Helledussen. Det eneste vi fikk gjøre selv var å klø oss i hodet. Hehe. Jeg kan bli vant til dette.

Morsomt når vi tittet inn i walk-in closet. Der hang det to "Napoleon"-badekåper. En eller annen med humor hadde hengt dem opp på denne måten. Deilig myk frottè og tilhørende tøfler. Så da var det bare å tasse avgårde.

Så deilig og friskt det var i vannet. Vi valgte utebassenget. Herlig! En annen del av historien var at jeg sovnet på solstolen. Snorker, jeg? Aldri!! Hvem våger å påstå noe slik?

Vi lot oss friste av litt rosèvin. Jeg la spesielt merke til denne kroatiske vinen pga. den spesielle etiketten. Ser ut som om den er designet av Wiik & Walsøe. Legg merke til alven på toppen av etiketten. Enten er disse inspirert av Wiik & Walsøe, eller så er Wiik & Walsøe inspirert av disse. Dessuten var den veldig god.


Solen stod på hele dagen. Vi sjekket omgivelsene, og bevilget oss litt iskrem inne i gamlebyen. Pistasj isen de hadde var smaskens. Men, som vanlig, bemerker jeg meg ting og tang. Serviettene vi fikk med isen var så søte og morsomme. Med det barnslige sinnet jeg har, så tok jeg med meg flere servietter enn man strengt tatt trenger til èn is. Jeg bare måtte ha dem. Se, så søte!

Og vi var enige om at det hadde vært en fin dag!

6 kommentarer

atlelundhaug

09.10.2015 kl.21:14

Heldiggris du 😉

irenglede

09.10.2015 kl.22:12

atlelundhaug: Enig??

Veronica S

10.10.2015 kl.00:23

Så herlig da! ÅH de serviettene var kjempesøte

irenglede

10.10.2015 kl.11:48

Veronica S: Ja, jeg ender vel med å spare på dem. ;0)

Veronica S

10.10.2015 kl.17:41

hehe! ofte slik

irenglede

11.10.2015 kl.10:53

Veronica S: ;D

Skriv en ny kommentar

hits