Terrassefrokost og litt til

Slik så det ut da vi fikk frokosten bragt opp til terrassen. Nydelig vær og hotellfrokost de luxe. Tror jeg tørket en tåre i øyekroken (gledeståre). Stort bedre start på dagen går det ikke an å få, kanskje bortsett fra å se gemalen smile helt rundt og er så utrolig fornøyd.

For ikke lenge siden kjøpte jeg disse MK ballerinaskoene. De hadde jeg ikke rukket å gå inn skikkelig. Nå har jeg hatt dem på meg og gått og trasket og trasket og gått i flerfoldige timer. Ikke så mye som et gnagsår og ingen vondter. Meget fornøyd med de skoene.Rett etter at jeg tok dette bildet fra havnen, hvor vi satt på en trivelig uteservering, så kom det en horde med svenske turister fra Skåne (av alle ting). Så når gemalen skulle ta bilde av utsikten, så fikk han kun bilde av en rekker med svenske rumper og rygger. Trodde jeg hadde ledd meg spent i hjel.

Du lurer kanskje på hvordan det så ut når svenske pensjonister stod i veien for utsikten? Litt annen stemning med en gang, kan man si.....

"Rumpenissar är vi allihopa"


Så bestemte vi oss for å rusle videre. Vi kom innover i gamlebyen, og fant ikke postkontoret. Spurte en hyggelig kar om veien dit, og han svarte med å overbevise oss om å spise lunsj på stedet han hanket inn turister til. Ha ha, naive turister som vi er, så endte vi med lunsj der. Angret ikke, kjempegod mat, stemning og så var postkontoret i sidegaten rett ved. Vi liker å sende (og motta) gammeldagse postkort som man skriver på, setter på frimerke og sender (for de som har hørt om det). Postkortene ble behørig sendt. Alltid morsomt å sjekke hvor lang tid det tar før de kommer frem.

 

2 kommentarer

Marie Gjernes

11.10.2015 kl.12:51

Så herlig ut! :)

irenglede

11.10.2015 kl.13:49

Marie Gjernes: tusen takk. Var ikke vondt, nei. Hehe??

Skriv en ny kommentar

hits