I am fabulous!

I dag synes jeg du skal gi deg selv litt skryt. Enten at du forteller deg selv at du er helt fantastisk, eller for noe helt konkret. Ja, jeg vet at det kan føles kleint. Men gjør det og kjenn på det! Vi må øve på å være vår egen beste venn. Så det var dagens øvelse. I fare for å høres ut som en av figurene i serien "hæsjtægg", så gir jeg meg der.Tusen takk for tilbakemeldinger om veskevalg. Ja, jeg vet, skikkelig Ilandsproblem. Da har jeg bestemt meg, og er i fyr og flamme.Så hvis noen lurer på hva jeg sparer til, så er det Chloè vesken Faye i denne lekre nude rosa fargen. Å, som jeg gleder meg til dagen da den anskaffes. Ja, innrømmer det villig. Jeg er en materialist og er enig i filosofien om at den som ikke blir lykkelig av å shoppe, har handlet i feil butikk. Vi har alle våre sider, og dette er en av mine.

Så trenger jeg råd mot statisk elektrisk hår. På denne tiden er det ekstra fremtredende. Noen som har råd/tips til hvordan jeg kan få bukt med det? Mottas med takk.Ja, der var helgen igjen, gitt. Ønsker deg en fin en.

;D  Takk for besøket. Velkommen igjen.

 

4 kommentarer

atlelundhaug

17.10.2015 kl.10:25

Klokt veskevalg.

irenglede

17.10.2015 kl.10:28

atlelundhaug: Takk for det. Hehe.

loveleogutt

21.10.2015 kl.20:29

Hei! Jeg har et tips mot elektrisk hår: En boks fra Sebastian som heter Shine crafter wax. Ta bitte bitte lite grann (utrolig hvor lite som trengs), gni det mellom hendene og fordel det i håret. Funker som bare det på meg! :-)

irenglede

22.10.2015 kl.09:54

loveleogutt: Heisan. Tusen takk for tips! Det må testes. Ha en fin dag.

Skriv en ny kommentar

hits