Kaffe og vesker redder dagen

Hei hei. Koselig at du er innom. Niesen har vært i Thailand, og har nylig kommet hjem. Søte Kamilla hadde med en vakker Thailand orkidè. Da kom jeg på at hun har gitt meg en gave for lenge siden, som jeg ikke har hatt hjerte til å åpne. Ville liksom spare på den. Men nå skal jeg bli flinkere til å smake ting, bruke ting og nyte ting. Ikke legge det bort og vente på en fantastisk anledning som aldri kommer. Det var nemlig Starbucks Instant coffee. Å, du, å du, den var goood! Drakk tre kopper (bøtter) på rappen. Til venstre i bildet ser du den fine orkideen. I dag er det tirsdag, og den blomsten holder ennå (fikk den på lørdag, og da hadde den vært på en laaang reise).


 

Så var det veskene. Snart er det jo nærmere jul og det blir selskapeligheter over en lav sko for mange. Da kan det være at man trenger en liten selskapsveske eller to.

Å, se på denne Chanel perlevesken, da. Hele vesken er en eneste stor perle. På plass, Iren! På plass!Hva med denne søte iskremen her, da? Kommer fra Ulyana Sergeenko. Spesielt morsomt at det som skal forestille iskremen er en stor pelsdott.Slik ser den ut åpnet, til og med et lite speil i lokket.Et alternativ kan være denne clutchen i sort/hvitt. Skikkelig retro stil. Den kommer fra Kate Spade.Ja, da er det bare å starte planleggingen av festlighetene fremover.

 

Klem, og fin dag ønskes deg.

6 kommentarer

Kamilla

20.10.2015 kl.11:39

Bra du koser deg 😊

annebe

20.10.2015 kl.12:32

Så koselig å få slike fine gaver da..jeg har også lett for å spare på slike ting jeg får ...men det er jo mye bedre å bruke det etterhvert :)) Så deilig ut med den kaffen :)) Og de veskene var jo søte og gøyale :)) Ønsker deg en fin dag videre :))

irenglede

20.10.2015 kl.12:59

Kamilla: Hehe. Ja, det er det. Mye takket være deg.

irenglede

20.10.2015 kl.13:08

annebe: Hei, så hyggelig at du titter innom igjen, og takk for hyggelige kommentarer. Ja, jeg har en fin dag. Fine kommentarer løfter humøret. ;D

Lisbeth Aamodt

20.10.2015 kl.13:41

Ja her var det mye lekker på veskefronten - litt små for meg, liker dem store jeg. Men en kaffe fra S'bucks tar jeg gjerne :O) Ha en super dag Iren og takk for fin blogg.

irenglede

21.10.2015 kl.10:20

Lisbeth Aamodt: Tusen takk for hyggelig kommentar, Lisbeth. Ha en fin super dag du også.

Skriv en ny kommentar

hits