Reisekamerater

Hei bloggvennene mine! Har nylig vært på reisefot, og da fant jeg denne by Malene Birger bagen på Gardermoen. Så nå er halve reisesettet mitt på plass. De var dessverre utsolgt for "cabin" kofferten i samme mønster. Men den kan være kjekk å ønske seg i vildens sky til jul. Derfor håper jeg at kjæresten leser dette - hehe. Siden jeg skal på julebord i kveld, så ble første gangs bruk av bagen i dag. Må jo ha med selskapskjole, sko, strømpebukser med glitter (ja, tenk glitteret tar jo plass det også hihi), stellesaker, sminke og alskens......


Skal utfordre meg selv til å pakke mindre til neste ferietur. Men en liten koffert og en liten bag må jo være lov. Bagen blir nok brukt til neste helg også, for da skal jeg på weekend jobbetur og juleavslutning.

Det var denne kofferten jeg var ute etter for å gjøre reisesettet komplett. Men vi får se.....Min elskelige parfymefavoritt blir valget i dag. Føler meg så vel når jeg har på denne:Aromatics Elixir fra Clinique.


Det var så deilig å få komme til negledama her forleden. Jeg kom inn med laange negler med slitt rød lakk. Fikk freshet opp, filt ned, og valgte fransk igjen. Herlig, og akkurat i tide til første julebord.

Ønsker dere en fin start på helgen!

Klem fra meg.

 

4 kommentarer

benni

27.11.2015 kl.17:03

du hadde fine negler og ikke minst lange og fine!

Yvonne

27.11.2015 kl.18:36

Salg på kofferten din i dag Iren på miinto😉 Men kun i dag!

Klem Yvonne

irenglede

27.11.2015 kl.23:29

benni: Takk for det. ??

irenglede

27.11.2015 kl.23:31

Yvonne: Å, tusen takk for tipset, Yvonne. Skal sjekke ut. ??

Skriv en ny kommentar

hits