Roadtrip med Rudolf

Hei folkens! Idag har vi kost oss på roadtrip med Rudolf. Ja, det heter denne karen her; Rudolf Diesel. Han er av typen Lancia Ypsilon, og er en sjelden perle. Vi fikk ham importert fra Italia etter å ha forelsket oss i biltypen når vi så en dame komme kjørende til et kjøpesenter i Sør Frankrike. Hun hadde en variant som var mer vaniljefarget der denne er beige, og jordbærfarget der denne er burgunder.

Han har fått nye vintersko, og er nettopp EU godkjent. Så vi kjørte tur til steder vi liker å besøke mens vi skravlet og koste oss.


Det er veldig koselig inne i kupèen som har en litt retro stil, og verdens beste seter, spør du meg. Denne bilen gjør meg faktisk litt glad.


Nå er jeg hjemme igjen, blid og fornøyd og skal forberede litt andre innlegg som skal komme etterhvert.

Jeg hadde det fint på julebord igår, men fikk ikke noe anfall av lakenskrekk. Så jeg kom i seng uten at jeg stod og sov først.

Hvordan har din helgestart vært?

6 kommentarer

Mari

28.11.2015 kl.17:34

Liker bloggen din veldig godt :-)!

annebe

28.11.2015 kl.18:34

Veldig fin den da...bra å ha en bil man liker ..jeg har en grå Golf som jeg er fornøyd med :)) Bra du koste deg på julebord og ikke var utslitt dagen derpå...ingen julebord på meg i år..men mannen og jeg var jo på ei hotellovernatting for to uker siden ..så det var jo vårt julebord ..liksom :)) Ha en fin kveld :))

Bettina

28.11.2015 kl.19:17

så fin Rudolf er, skjønner godt at dere har koset dere på tur med han.

Gøy å ha en bil som ikke alle andre har, sier hun som kjører Golf 4x4. Men får trøste meg med at det er litt annet på gårdsplassen også, sånn som en pickup, en jeep, en Opel Kadett, en Cortina, en Daihatsu og en Golf til 😯😶. Gleder meg til nytt år og årsavgifter. Hi hi.

Ha en fin fin helg😍

irenglede

28.11.2015 kl.20:22

Mari: Det setter jeg pris på?? Takk skal du ha. Riktig god helg.

irenglede

28.11.2015 kl.20:24

annebe: Takk for det, annebe. Hotell helg hørtes ikke så verst ut, da. Fin helg til deg.??

irenglede

28.11.2015 kl.20:26

Bettina: Haha. Så morsomt, Bettina. Ja, disse årsavgiftene slipper vi ikke unna. Kos deg i helgen??

Skriv en ny kommentar

hits