Julestemning uten snø

Hei, kjære lesere. Jeg blir like glad hver gang jeg ser at dere tittet innom bloggen min. Så tusen takk for det. Det er som mange små presanger hele tiden.  ;0)  Idag har det gått med noen bøtter med varm te. Halsen er litt dum og feberen har tittet frem. Jeg har en stor tro på metoden fortrengning, så jeg har bestemt meg for at imorgen er jeg mye bedre. Tror du det kommer til å virke? Vel, holder en knapp på å stille på jobb imorgen med host og kremt og tjo og hei og fire dører åpner seg. Så kommer irenglede, her er jeg!

Her er et stemningsbilde fra Karl Johansgate her i Oslo, fra igår. Da spaserte jeg denne veien for å ordne et par ting på veien hjem. Ingen snø, men veldig koselig uansett.


Hadde tenkt å ønske meg votter til jul, men det er jo nå jeg fryser på hendene. Så jeg valgte meg ut disse deilige vottene i dobbelstrikket ull. De passer perfekt. Fant forøvrig et par gaver i nærheten også, men de kan jeg ikke vise bilde av for at da vet jo folkene mine hva de får.Da tar jeg disse på meg imorgen, og går på med friskt mot. Skal bli deilig å holde seg god og varm på hendene.


Satser på å ikke fryse, og passer på å holde meg varm så ikke halsvondt mm. kommer for å bli. Nei, husj og vekk med det.

Ønsker dere en kjempefin 1. desember kveld. Tør ikke sende en klem av fare for å smitte noen. Hehe.

6 kommentarer

siri

01.12.2015 kl.17:02

Nydelige votter<3<3

utrolignok

01.12.2015 kl.17:03

Får håpe på at det kommer snø til oslo snart ja. Ganske trist nå som det er desember og det ikke er snø ute. Ønsker deg en riktig god kveld videre og en god desember videre :)

irenglede

01.12.2015 kl.17:12

siriloveskamera: Tusen takk. Ja, jeg falt for dem med en gang. ;0) Ha en fin kveld, siriloveskamera.

irenglede

01.12.2015 kl.17:13

utrolignok: Ja, enig med deg, og takk det samme. ;D

Znippen.no

01.12.2015 kl.20:40

Kjempefine votter! Er ikke snø her heller, men julestemningen er på plass fordet :D Ha en fortsatt bra 1. desember! Har forresten selv julekalender på bloggen, så hadde satt uendelig masse pris på om du tok en tur innom og følger den :)

irenglede

01.12.2015 kl.23:08

snippen: Hei og takk for besøket. Du er hjertelig velkommen igjen. Jeg skal ta en tur innom bloggen din??

Skriv en ny kommentar

hits