Kaldt og varmt

Hei kjære bloggleser! Har du savnet meg? Jeg har savnet deg. I de siste kalde dagene har jeg vært skikkelig frøsen. Derfor var det ekstra rart at det i Oslo i dag morges var minus to og regn. Merkelig vær. I helgen har vi drømt og planlagt litt for reisevirksomhet dette året. Satt ved peisen og varmet meg, drakk varm kaffe og vurderte alternative reisemål utover de vi allerede har bestemt oss for. Til slutt duppet jeg litt av oppi lenestolen der. Hehe.

Denne parfymen er på ingen måte noen vinterparfyme. Men jeg blir mer og mer begeistret for den. Så jeg måtte ha en dose av denne på meg i dag. Tok litt på skjerfet også, så jeg kunne sniffe litt innimellom på vei til jobb. Denne duften gjør meg i godt humør (ikke at jeg var i dårlig humør fra før).

Kom over dette ordtaket her forleden, og vil gjerne dele det med deg.
Til slutt; er du typen som steamer melk til latte'n hjemme? Jeg gjør det innimellom, og har alltid sverget til H-melk for dette fordi jeg trodde det ga best skum. Ja, så feil kan man ta. Fikk et tips for noen dager siden om å prøve ekstra lett lettmelk som skulle gi bedre skum. Hm, tenkte jeg. Så prøvde jeg å steame ekstra lett lettmelk nå i helgen til kosekaffen min. Du verden for et bra resultat. Anbefales. Så mitt tips i dag er å steame ekstra lett lettmelk. Det gir herlig skum.

        Bilde fra BING

 

Nå har vi sikkert fortjent en god kopp kaffe eller te. Nam, kos deg!

 

4 kommentarer

tvv

25.01.2016 kl.09:42

Kos deg også Irene :) Ha en fin dag på jobb :)

vrangvillig

25.01.2016 kl.10:14

Kos deg videre med drømmene.

irenglede

25.01.2016 kl.11:25

Tone: Tusen takk. Ja, her går det unna, så rekker ikke mye kos. Men når jeg kommer hjem derimot..... ;0)

irenglede

25.01.2016 kl.11:26

vrangvillig: Tusen takk. Har satt på fortsettelse følger når jeg kommer hjem fra jobb i dag. Hehe. ;D

Skriv en ny kommentar

hits