Bright ideas

Hei bloggvenner! Ingen spekulative overskrifter her i dag, nei. Prøvde meg på en i helgen som, enkelt og greit, het SEX. Største leserantall på denne bloggen noensinne. Jeg må nesten le litt. Morgenen startet hyggelig idag med en deilig kaffe med hjerte oppi. Koselig.

Må nesten vise dere denne skjønne buketten. Den ga jeg til meg selv som en velfortjent blomsterbukett til helgen. Fin, ikke sant?


Lot meg virkelig lure til å tro at nå var det starten på våren. Akkurat som småfuglene som kvitret så livlige og glade, bare for å bli lurt etter noen dager.
Hvis du lurer på hva slags blomster buketten inneholder, så er det: Hvite ranunkler, rosa tulipaner, ferskengrener og eucalyptusgrener.


Så var det disse notatbøkene som ligger over hele huset, da. Klarte å kjøpe meg enda en ny en på fredag. Utenpå står det trykket "BRIGHT IDEAS". Han som ekspederte meg i butikken sa at det ikke fulgte med noen garanti for dette. Vel, det ansvaret får jeg nok ta selv, tenker jeg.

Allerede er helgen over, og jeg skjønner ingenting. Har hatt litt reiseplanlegging denne helgen også. Det er alltid gøy. Ser ut til at vi har landet på to utenlandsturer og en norsk tur, men vi er på ingen måte ferdig landet!

La oss lage en fin dag i dag. Så blir det en super ukestart!

Juhuuu, nå er det mandag!!

 

 

6 kommentarer

Madcow

01.02.2016 kl.10:55

Det er godt det ikke bare er meg som har notatbøker liggende over hele huset! ;)

irenglede

01.02.2016 kl.11:07

Madcow: Hehe. Da er det i hvert fall to av oss...... Hyggelig at du stakk innom. ;D

Ingvild Haugo

01.02.2016 kl.11:49

Ha en superduper mandag og uke! :) Sinnsykt fin bukett, jeg må hinte litt til kjæresten at jeg vil ha en sånn en! hehehe :)

Klem!

irenglede

01.02.2016 kl.12:05

Ingvild Haugo: Ja, gjør det! Du fortjener helt sikkert en fin bukett. ;D Hjertelig velkommen innom igjen. Klem til deg også.....

Kamilla

01.02.2016 kl.13:42

Sex selger 😄 Det er tydeligvis det du bør fokusere på for høye lesertall 😂

irenglede

02.02.2016 kl.08:50

Kamilla: Hmm, bør jeg.....? Dette er jo ikke en sex blogg. Men jeg ser poenget ditt. ;0)

Skriv en ny kommentar

hits