Fordi jeg fortjener det

Hva betyr egentlig mye for meg, helt personlig?

Mine nærmeste selvfølgelig. Men de skal jeg ikke legge ut bilder av på bloggen i tide og utide.

Notatbøker er for meg som verdipapirer. De inneholder ideer, tanker, forslag til blogginnlegg, tips, oppskrifter mm. De er mine "venner" som virkelig holder på hemmeligheter. 4 av notatbøkene på bildet er allerede fylt til randen, og jeg har nye som står klare til å motta mine kreative hemmeligheter. Fungerer fint som avlastning for et overfylt hode, da jeg kan avsette plass til andre ting.



Blader og magasiner er en annen glede. Til inspirasjon, glede og avslapning. Interessen startet som 8-9 åring og er like aktuell i dag.



God mat og drikke gir også mye. Men det trenger ikke å være restaurant nivå hver dag. Delikat og smaklig teller like mye.

Lange kosefrokoster i helgen legger stresset bort, og det trengs. Et eksempel fra Sør Frankrike på hotellfrokost, men kan ordne det like trivelig hjemme.


Muligheten til å få reise og oppleve - koble om - er noe jeg setter stor pris på. Her fra Kypros.

Nye opplevelser store som små lagrer seg i "minneboken" inne i hodet mitt. Dette bildet er tatt i forbindelse med en helikoptertur i Monte Carlo.

Hyggelige stunder sammen med familie og venner. Bildet er fra ferdig dekket bord til te selskap i fjor.

Økonomisk trygghet. Jeg jobber hele tiden for dette målet. Pengebekymringer er en tids- og energityv. Viktig å tenke smart også.

 





Hva er viktig for deg? Hva setter du pris på?

 

2 kommentarer

Marthe Dybdahl

04.02.2016 kl.13:34

Hellå! For en super duper fin blogg du har! Hvor finner du insprasjonen fra?

irenglede

04.02.2016 kl.14:07

Marthe Dybdahl: Hei, og takk for det. Hyggelig. Inspirasjon finner jeg nesten overalt. Jobben, mennesker jeg møter, media, inni hodet mitt (med en livlig fantasi), nettet - tja det meste.

Skriv en ny kommentar

hits