Franske fornemmelser

Hei! Hils på mitt indre franske jeg. Det er et ledd i min vane med å være forberedt kvelden før. Her kombinert med frokost; croissant og cafè au lait. Fransk veske, selvfølgelig (Lancel) og fransk sjal (Louis Vuitton), litt fransk lesestoff (haha, jeg kan ikke fransk....ser på bildene og gjetter meg til resten) og innesko på jobb som er ballerinas. Mademoiselle Iren ønsker deg en god dag. Ihvertfall er første og siste del av innlegget franske fornemmelser.Rart hvordan tankene begynner å vandre, noen ganger. Vet ikke hvorfor, men begynte å reflektere over en tidligere kollega som ikke var helt grei. Jeg kjente på følelsen av å være kvitt henne, og har egentlig ikke tenkt over hvor deilig det ble å slippe og forholde seg til henne lenger. Så under temaet å være takknemlig, står dette høyt på lista. Puh!

Jeg er i fyr og flamme over en ny frisyre jeg har lyst til å prøve. La meg si, jeg er superfeig når det gjelder å forandre på håret. Har kjørt samme stilen i evigheter. Bruker et hav av tid på å bestemme meg. Hm, hva er det egentlig jeg er redd for?

Dilla på denne parfymen har jeg for tiden. Kjøpte den i fjor sommer. Bruker denne duften i hvert fall 3 dager i uken. Har den på i dag, forresten.


Jeg gleder meg nesten i stykker til påskeferien. Kan det ikke bare bli påske snart! Kom nå, sier jeg.Har du noe du ser frem til?

4 kommentarer

tvv

05.02.2016 kl.09:49

Herlig innlegg :) jeg ser fram til vinterferien (uke7) :)

irenglede

05.02.2016 kl.10:49

Tone: Tusen takk *smil*. Vinterferien, ja. Det er ikke lenge til. Ser ut til at sola kommer frem i dag i Oslo. Herlig! Ha en flott fredag og god helg. ;D

The Old Fashion Way

05.02.2016 kl.13:28

ÅÅÅå, ja..... jeg er helt med deg på franske fornemmelser.....

Nyt dagen, nyt drømmer, snart påske og snart VÅR :) :) :) Og helg foran :) :) God helg !

irenglede

07.02.2016 kl.13:53

The Old Fashion Way: Så utrolig hyggelig tilbakemelding. Blir ikke vanskelig å følge oppfordringen din. ;0)

Skriv en ny kommentar

hits