Hvor går ferden?

Hei, kjære bloggvenner. Jeg har alltid tenkt at jeg ikke har vært så mye ute og reist. Hører om folk som er og farter hele tiden. Slik har jeg egentlig alltid tenkt, helt til jeg fikk spørsmålet om hvor mange land jeg har vært i. Det har jeg aldri tenkt over. Ja, ja. Hvorfor ikke telle over for moro skyld. Det blir Sverige, Danmark, Tyskland, Polen, England (+ Wales), Irland, Finland, USA, Sveits, Luxemburg, Spania (fastlandet + Mallorca og Kanariøyene), Belgia, Montenegro, Holland, Kroatia, Hellas (Rhodos + Kypros), Marokko, Egypt, Tyrkia, Italia, Frankrike og Monaco. Hvis jeg ikke teller feil, så blir det 22 land. Jøss, ble litt overrasket, jeg.

Ikke misforstå. Jeg er også tilhenger av å oppdage sitt eget land. Hadde f.eks. ikke vært lenger nord enn Trondheim før for ca. 5 år siden. Synes det har vært kjempemessig å dra til litt andre steder i landet enn jeg har vært tidligere.

I 2016 blir reisevirksomheten en kombinasjon av utenlands og reising i Norge.

Hva med deg? Hvor går ferden neste gang?

2 kommentarer

annebe

08.02.2016 kl.14:50

Ble noen land det ja..jeg har vel vært i sånn ca 10 land tenker jeg..men de siste åra har det blitt Norge pga at formen gjør at jeg ikke orker reise langt..

Har funnet et koselig "sommersted"...Åsgårdstrand , som ligger ca en time fra der vi bor..håper på en tur dit i sommer også ! Fin dag videre til deg :))

irenglede

09.02.2016 kl.11:47

annebe: Ble litt overrasket selv, faktisk. Det hørtes veldig koselig ut med Åsgårdstrand, da. Det blir tur til "vårt" sommersted i Norge i juli. Gleder meg. Velkommen innom bloggen igjen når du har lyst. ;D

Skriv en ny kommentar

hits