A - for Aspinal

Hei på deg! Nå blir det innlegg etter alfabetet i 29 dager her på irenglede. Denne lommeboken + settet her ønsker jeg meg. Det kommer fra Aspinal of London og er kjempesmart og søtt. Til billetter, pass, valuta, reisedokumenter og annet. Midt i blinken for meg. Så kjekt at jeg har bursdag i april. Da kan jeg bare ønske i vei. Fargen er også helt meg: Sterk fersken med gull. Jadda! Settet finnes også i mange andre farger.

Classic UK Travel Collection from Aspinal of London...so cute and a great way to stay organized! #travel #fashion #wallet:

Jeg vil gjerne slå et slag for de merkevarene det ikke har gått inflasjon i ennå. Det er merker som nevnes i en setning i samme åndedrag. Ja, du vet sikkert hvilke jeg mener. Men husk at det finnes mye fint der ute som ikke nødvendigvis er Louis Vuitton. Dette settet er ett eksempel. Vi må ikke følge mengden hele tiden. For min del har jeg veldig sansen for folk som tør å være individuelle og som tør å velge sin egen stil. Har ikke noe imot de etablerte merkene, siden jeg er litt veske- og sko gal, så det handler ikke om det.

Når har du bursdag? Noe spesielt du ønsker deg?

 

4 kommentarer

Tone

09.02.2016 kl.13:17

Dette var jo ikke dum ide ;) greit eg stjeler denne ideen ;)

irenglede

09.02.2016 kl.19:03

Tone: Å, du din luring. ;0)

The Old Fashion Way

09.02.2016 kl.16:05

Så fin :) :) :) Og fargen, bare helt FAB!!!!!!!

Og, sko & veskagale, voksne Damer..., kanskje ikke så opptatt av at det står DKNY eller MK, eller andre merker på vesken eller sko....? (-og joda, jeg har selv vesker i begge merkene som nevnt her.... LOL :) :) :) )

Den individuelle stilen..., er så mer spennende enn mainstream :) :)

Keep up the good work, har lagt ut linken til bloggen din, på siden min på facebook - mmanum.blogg.no. Bloggen din er kjempeflott og må promoteres :) :) :)

irenglede

09.02.2016 kl.19:06

The Old Fashion Way: Du store! Vet nesten ikke hva jeg skal si annet enn tusen tusen takk. VIrkelig sjenerøst av deg å linke bloggen min på facebook'n din. Blir nesten helt forlegen, jeg. ;D Kjenner deg jo ikke engang. Ha en fin kveld. :0)

Skriv en ny kommentar

hits