B - for Boheme, Business og Bloomingdale's

I dag er utgangspunktet bokstaven B, og starter med å vise et eksempel på Bohem stilen som mange sverger til. Den er på en måte tidløs, og de fleste vet hva man snakker om når man sier Boho chic, Bohemian, boho style, hippy, hippie, chic bohème vibe, gypsy fashion, indie folk, the 70s og enda litt. Kjær stil har mange navn. Det gir ofte assosiasjoner til 70' tallet og skulle være fritt for uniformering. Samtidig er stilen lett gjenkjennelig, og man kan kanskje si at det er en slags uniformering det også.

╰☆╮Boho chic bohemian boho style hippy hippie chic bohème vibe gypsy fashion indie folk the 70s . ╰☆╮:

En annen stilbenevnelse som kommer i andre enden av skalaen er Business. Ofte med relasjon til uniformering og '80 tallet. Drakt/kjole eller dress er ofte inne i bildet, og variasjoner over dette. Enkelte assosierer Business stilen med konservativ, men den trenger ikke å være det. Poenget er å se profesjonell og seriøs ut.

Women's fashion | Chic Madeleine navy dress and Ralph Lauren cat eye #sunglasses http://www.visiondirect.com.au/designer-sunglasses/Ralph-by-Ralph-Lauren/Ralph-by-Ralph-Lauren-RA5150-599/8H-178648.html?utm_source=pinterest&utm_medium=social&utm_campaign=PT post:

Bloomingdale's er et ærverdig varemagasin i USA. Det eies av Macy's Inc. De er mest kjent for litt dyrere varer og merkevarer. Bloomingdales ble opprettet i 1861 av Joseph B -. og Lyman G. Bloomingdale, så vi snakker ikke om noen nybegynnere. Deres første adresse var 938 Third Avenue, New York City. Magasinet har utviklet seg i takt med samfunnet rundt, og finnes nå flere steder enn New York. Sist jeg sjekket var det 43 magasiner og 13 outlets. Deres slagord er : "Like no other store in the world". Kan ikke bli mer amerikansk enn det. Regner med at de får en bra inntjening snart, siden det er Valentine's Day rett rundt hjørnet. Hva de har i omsetning? Det står å lese at det er 1,072 milliarder.

Over ser du et bilde tilbake i tid fra hovedinngangen til Bloomingdale's. Så ser man stilen de ønsker å ligge på. Ta gjerne en tur innom, jeg.

I morgen tar jeg for meg bokstaven C. Ja, nå kan du lure på hva det blir......

Ha en fin dag, kjære leser, og tusen takk for at du tok dette besøket.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits