F - for Frankrike

Frankrike, nærmere bestemt Sør Frankrike og Cote d'Azur, rivieraen. Nå går tiden fort, og snart er det påske. Jeg har gledet meg i stykker flere ganger allerede. Dra innom kjente og kjære steder, og bare koble om. Ah!

I fjor når vi kom hit så felte jeg en liten tåre i ren glede. Da satt jeg i åpen bil mens en snill føhnvind streifet meg og vi kjørte inn i Nice, solen skinte.... og jeg sovnet. Hehe. Litt sliten da, gitt.


Må vel ta en tur innom Monaco også, slik som vi alltid pleier. Her fra i fjor, da jeg akkurat rakk å ta et bilde av bilen til Prins Albert med ham inni. Da hadde vi stått i en time og et kvarter som to desperate nerdeturister og ventet, og jamenimeg dukket han opp. Gøy, og vondt i bena.

Jeg skal sitte med bare føtter i den varme vårsolen og nippe til leskende dråper mens jeg nyter rosa makroner. Da skal jeg glemme stress og jag. Fingermerkene på flasken på bildet er etter grådige meg som ikke klarte å tørke av solkrem nok fra hendene før jeg forsynte meg.

Snart, snart kommer jeg...... hit, uten kulde, snø og mas. Er så takknemlig for at jeg har muligheten til dette år etter år. Det har ikke alltid vært slik.


Ønsker deg en topp tirsdag. Selv om det er kaldt, så dukket det i hvert fall opp en vakker sol i dag.  ;D

4 kommentarer

Lovise Larine

16.02.2016 kl.10:20

hærlig :)

irenglede

16.02.2016 kl.11:46

Lovise Larine: Ja, der sa du det! ;D

Q. Vyvy

16.02.2016 kl.13:21

ser helt flott ut!! :-D

irenglede

16.02.2016 kl.13:43

Q. Vyvy: Ja, takk for det. Begynner nesten å bli sliten av å glede meg... hehe. ;D

Skriv en ny kommentar

hits