G - for Gullhæler

Hei kjære bloggvenner! Jeg leste bloggen til MMANUM.blogg.no om sko med spesielle hæler, og tror virkelig hun er inne på noe. Vi vil nok se flere sko med fremtredende hæler fremover. Jeg har ubevisst hatt fokus på det med egne skovalg i det siste, og de to siste skokjøpene mine har en ting felles, nemlig gullhæler.

Disse slingback pumpsene falt jeg for av 3 grunner: Fargen, at de er åpne slingbacks og gullhælene. De skal snart få lufte seg.Disse ankelstøvlettene fristet også. Gullhælene hvisket kom og kjøp. Jeg likte også de øvrige detaljene. Både fine og tøffe samtidig. Fin farge også, som går greit til mye av det jeg bruker ellers.Liker du at skotøyet har denne type detaljer, eller er du mer konservativ ?

4 kommentarer

Lillja.blogg.no

17.02.2016 kl.12:19

Rett og slett stilige! Men, dessverre for min del, så beveger jeg meg ikke så grasiøst på høye tynne heler :/

irenglede

17.02.2016 kl.22:19

Lillja.blogg.no: Takk skal du ha. Du kan jo ha andre muligheter til snasent skotøy uten at det må være med hæler. Har sett en som brukte en gull lenke rundt ankelstøvlettene, og en annen som satte et anhengspynt i drageren til glidelåsen i støvlettene. Gøy å være kreativ noen ganger. ;D

The Old Fashion Way

19.02.2016 kl.07:35

:) :) :) :)

irenglede

19.02.2016 kl.10:07

The Old Fashion Way: Right back at you. Hehe. ;D

Skriv en ny kommentar

hits