J - for Juveler

Hei alle bloggvenner! Idag følger temaet bokstaven J. Da kan litt input om juveler kanskje lyse opp lørdagen? Juveler innbefatter gull og/eller metaller med innfattede edle stener. Juveler er også tittelen på en fagperson som lager slike smykker. Hvis vi beveger oss i retning Hollywood, så har vi (ihvertfall) to filmer som har dette som hovedtema:

1) Diamonds are a girl's best friend, med Marilyn Monroe i hovedrollen.

                                                                                                                               Bilder: Pinterestog....

2) Breakfast at TIffany's, med Audrey Hepburn i hovedrollen.

Her kan du se de mest brukte slipningene av diamanter:

Hvis vi holder oss i Hollywood en liten stund til, så hadde vi i gamle dager noe som het filmsjerner. Elisabeth Taylor var en av disse. I tillegg til å være filmstjerne, så var hun også viden kjent for sine juveler. Her kan dere se noen eksempler:


Hva med denne diamantsløyfen? Gir begrepet sløyfe i håret en ny dimensjon.


Eller hva med dette settet? Hadde vært kjempemessig å ta oppvasken med dette på. Ville gitt husarbeidet en ekstra piff. Ikke sant?

Jeg tror jeg vet akkurat bruken av dette halssmykket med en pæreformet diamant på 42 carat. En tur på Macer'n. Mumse i seg en cheeseburger og fries mens dette glinser rundt halsen.

Enkelte av oss har smykker vi kunne brukt oftere. Så ta dem frem og la de skinne sammen med deg. Bruk smykkene på nye måter. Utfordre dine vaner, og plasser en nål på ermet av jakken din, en pyntenål i håret eller et kjede i flere runder rundt håndleddet. Joda, det er lov!

Ha en alle tiders lørdag!

Klem fra meg.


 

2 kommentarer

Sizefit

20.02.2016 kl.15:45

Det finnes så mange fine diamanter! Har et smykke og et par øredobber med diamanter i som jeg har fått fra kjæresten. De er små, men jeg tør jo nesten aldri å bruke de, for jeg er så redd for å miste de :)

irenglede

20.02.2016 kl.16:08

Sizefit: De er ikke laget for å ligge i skuffen. Synes du skal bruke dem, jeg. ;D

Skriv en ny kommentar

hits