X - for Xclusive lifestyle

Hei folkens! Dere kan tro det var vanskelig å finne et ord på X som kunne danne grunnlaget for et helt blogginnlegg. Så idag har jeg jukset litt og fjernet e'n som vanligvis står først i ordet eksklusiv og omdannet det til et semi engelsk ord. Det er heller ikke vanlig i denne bloggen med engelske overskrifter, men idag lot jeg det passere.

Så hva tenker vi om det å ha en eksklusiv livsstil?                                                     Bilder Pinterest

Luxury Yacht - Monaco:

Det kan være luksusyachter i Monaco....

eller privatfly

♥ ♥ RichLoves.com ♥ ♥ is a#Dating site that caters to the needs of #RichMen and#WealthyWomen to create bonds and socialize with others singles online amidst their hectic schedules. Find singles for flings, friendship, fun and even casual or Serious Relationships for dating and matchmaking. Join us in the exclusive dating site for singles seeking their millionaire match online! Sign up now and know your matches. Registration is FREE!:

eller eksklusive reiser

Burj Al Arab Hotel in Dubai, luxurious one| Find more luxury lifestyle articles in http://luxurysafes.me/blog/:

Eller kanskje en snasen bil?

Wealth and Luxury | Make money with ebooks: http://justearnmoneyonline.com/kindle-money-mastery-review/:

Det rette statustilbehøret.

Louis Vuitton iPhone case✨|| To see more follow @Kiki&Slim:

Kanskje en luksuriøs bolig....

French chateau style driveway with fountain- LadyLuxury #casino #slots #blackjack:

.... med interiør som koster herfra til evigheten.

Luxury interiors | Lily Pond Services LLC. Lifestyle Management, Select Domestic Staffing, Concierge, Creation of Exclusive Experiences. Based in NYC the Hamptons - Serving Nationally Globally. #VanityTribe - www.vanitytribe.com:

 

Vet du hva jeg tror er den mest eksklusive tingen av alt?

Chopard watch. #watches #Chopard:

TID!

Liten vits i å eie alt det jeg har ramset opp her, hvis du ikke har tid til å nyte. Tid blir bare viktigere og viktigere.

Hva synes du er viktig for et godt liv?

6 kommentarer

mediakaos

08.03.2016 kl.10:00

Jeg tror alle drømmer om xlusivt liv :) Men som du sier, man skal ha tid til å nyte det. Materialismen er styrende for oss i mange sammenhenger, og det er synd. Men sant. For min del er klisjen viktig, at barna er friske, at jeg har et godt forhold til mannen, at familien er trygge. De banale tingene som man må bli "voksen" for å oppdage :)

irenglede

08.03.2016 kl.10:29

mediakaos: Ja, det er noe med det. Materialismen alene er hul, men uvilkårlig trekkes man mot den likevel. Tror det er tryggheten i det som vekker meg. Som i "no worries".

mediakaos

08.03.2016 kl.11:04

Det ligger jo naturlig i oss, å oppnå nye ting, oppleve nye ting, selvrealisme - på godt og vondt. Og dermed også arbeide mot et større/bedre/annerledes materialistisk liv :)

irenglede

08.03.2016 kl.13:56

mediakaos: Ja, det gjør nok det. Maslow fikk rett igjen. ;D

Jens

08.03.2016 kl.12:07

Wow :) Hei! Finnes det endelig bevis på at jesus er en vandrer historie? Sjekk ut verdensveg.wordpress.com

irenglede

08.03.2016 kl.14:00

Jens: Hehe. Interessant teori. Ikke vet jeg. Har forøvrig vært i Egypt, og utrolig spennende å høre hva som ble oppfattet som gudelig og ikke i faraoenes tid.

Skriv en ny kommentar

hits