Jeg er forelsket i Waldemar

Hei bloggvenn! I det siste har været vært helt tullete. Stadig snø, stadig kaldt, stadig vind. Jeg får flashbacks til turen til Tromsø. Da var det februar, kaldt, snø og vind. Jeg fikk treffe Waldemar. Verdens søteste trekkhund. Vi opplevde endelig hundekjøring, noe jeg hadde ønsket meg i flere år. Etter kjøringen gikk vi rundt blant hundehusene, og kunne hilse på hvem vi ville, og der var Waldemar. Jeg falt pladask. For en skjønning! Jeg hadde på meg et stort skjerf, for det var ganske så kaldt, og herlige Waldemar gjemte seg inne i skjerfet mitt. Jeg ville ikke gå derfra igjen. Nå har jeg kun bildet tilbake, og jeg blir varm om hjertet bare jeg ser det. Ikke nok med det, han har to forskjellige øyne akkurat som meg. Artig.


På samme turen var vi også en svipp til Sommarøy. Der var det virkelig vakkert. Jeg tok et fint nærbilde av stranden. Det bildet vurderer jeg å fremkalle på papir og lage til et bilde å ha på veggen. Nesten helt grafisk.


Ja, der holdt jeg på å fryse fingrene av meg, gitt. Tuslet rundt og plukket masse fint som jeg tok med meg hjem.
Hyggelige minner.

Og så var det over til dagens duft:

Den heter ME og kommer fra Lanvin.

Denne duftkomposisjonen åpner med friske dufter fra italiensk mandarin og fiolblader samt rosa pepper. Så følger en diskrè bukett av peoner og magnolia. I hjertet av duften finner man en base av fersken og musk også. Det siste kommer nok mere frem når man har hatt duften på seg en stund. Fungerer som en god vårduft.


 

5 kommentarer

Bettina

02.05.2016 kl.11:06

Så fint bilde av søte Valdemarog deg, du skulle tatt han med hjem vet du 😜.

irenglede

02.05.2016 kl.11:19

Bettina: Takk for det. Ja, det var virkelig rett før han skiftet adresse til Oslo. ;D

Monica

02.05.2016 kl.11:40

Dyr er herlige, og jeg er også forelsket i en hund for tiden. Han heter Rambo 2, og ble funnet i en søppelkasse blant flere andre. Nå er han heldigvis i god vigør og vokser og trives. Skulle bare ønske vi hadde en slik hund. Dessverre har vi ikke lov til å ha hund her vi bor nå, så må uansett vente med å skaffe oss det. Da vurderer vi å adoptere en fra et redningssenter for hjemløse dyr. :)

irenglede

02.05.2016 kl.13:26

Monica: Så fint at du tenker på den måten. Flere hunder som sikkert kunne fått det bedre med nye eiere som deg. ;D

Monica

02.05.2016 kl.13:28

Takk for det. :)

Skriv en ny kommentar

hits