Kaffe,kam og kultur

Noen ganger er det bare behov for en liten time-out. Min forrige time-out så slik ut:


I retrospekt (fint ord ikke sant?) ser jeg at kaffe ikke fremstår særlig fristende på bildet. Luften begynte å gå ut av melken. Men, du får tro meg på mitt ord. Den var megagod. Kammen er fylt med makronfyll. Helt klart en av mine favoritter. Om det smakte godt sammen? Trenger du spørre.....

Ja, så var det kulturen, da:

Dette bildet henger hjemme hos meg. Det er malt av bestevenninnen min. Bildet heter innpakket Yrjø. Inspirert av den finske kunstneren Yrjø Edelmann.

Venninnen min visste at jeg egentlig ønsket meg et bilde av Yrjø Edelmann, men det ville blitt litt for kostbart. Så hun malte en kopi til meg til bursdagen min. En av de flotteste presangene jeg noen gang har fått. Hvor heldig er man ikke da? Jeg liker det bare bedre og bedre. Det dukker stadig opp nye detaljer for meg. Er ingen kultursnobb, akkurat. Men dette maleriet har også stor affeksjonsverdi for meg.

Vurderer du en liten time-out idag?

Hvis ikke, så kan du få høre om mitt duftvalg idag:

Olympea fra Paco Rabanne.


Duften ble lansert i august 2015. Ideen baserer seg på en moderne versjon av en gresk gudinne. Den beskrives som en saltet floral komposisjon med innslag av grønn mandarin, aquatiske noter av jasmin og lilje. Til og med litt vanilje kan man ane her.

Denne duften har jeg foreløpig ikke brukt så mange ganger, fordi den er relativt ny i duftgarderoben. Men jeg blir nok mer kjent med den etterhvert.
 

4 kommentarer

theresegulstad

03.05.2016 kl.16:42

Jeg fikk prøve duften av denne parfymen , den lukter utrolig godt :-D Ha en fin tirsdag :)

irenglede

03.05.2016 kl.19:20

theresegulstad: Ja, den er god. Så artig at du tok deg tid til å komme med en kommentar. ;D

Martine Fimreite Wilhelmsen

05.05.2016 kl.11:52

Utrolig hyggelig av venninnen din å male det der til deg!! Måtte sjekke ut kunstneren og må si han lager mye flott :-)

irenglede

05.05.2016 kl.18:04

Martine F. Wilhelmsen: Ja, jeg er heldig. Skulle gjerne hatt et par malerier av han. ja. Men nå har jeg jo min egen original. Takk for besøket. ;0)

Skriv en ny kommentar

hits