Cindy Mangomini - Sjekk ut!

Cindy Mangomini er en blogger og tegner fra Holland. Her er et eksempel på hennes "How to"-innlegg. De er tegnet i en koselig stil og med den følelsen av sammensetning av elementer som vi bloggere ofte tiltrekkes av. Sjekk henne ut. Linken finner dere nedenfor her. Jeg synes at hun er inspirerende og har en flott strek. Hun rett og slett tegner collager.

 

How To Enjoy A Rainy Day by Cindy Mangomini:

Her er direkte tekst fra siden hennes sammen med link direkte til bloggen hennes.
 
Cindy Mangomini

Cindy Mangomini is an illustrator and accidental blogger from the Netherlands. When she is not drawing things she likes to spend her time collecting nice ideas, pictures, music and memories. If you want to see more of her work, including her illustrated fashion diary, just click here http://cindymangomini.com

 

Jeg har ikke glemt dagens duft. Her kommer'n:Acqua di Gioia fra Giorgio Armani. Italiensk hele veien til halsgropen. Ja, her kan man nesten si at starten er som en Mojito. Inspirert sensuell blanding av knuste mintblader, brunt sukker og zest fra italienske sitroner. Så vil du etter hvert merke mer florale toner som peon, jasmin og faktisk også rosèpepper. Etter hvert kommer det nok et hint av cedertre og labdanum. Vel å merke dersom du har en god luktesans. Kjempefin vår- og sommerduft.

 

Til slutt, trommevirvel "prrrrrrrrrrrrrr"!

Da var det uoffisiell kåring av vårfavoritten blant duftene. Her er vinneren:Quatre fra Boucheron. Ah, bare herlig. Denne kommer jeg til å bruke mye denne våren, garantert.

Ha en velduftende fredag!

2 kommentarer

Sparing

05.05.2016 kl.19:36

For en kul blogger! Liker virkelig måten hun tegner på, litt nostalgisk. :) Håper du har en kjempefin kveld :)

irenglede

05.05.2016 kl.21:44

Kristin/Sparing: Ja, der tok du henne på kornet. Jeg tenkte at det kunne være artig å dele dette med flere. Rart, føler at det er søndag idag og så er det fredag imorgen. ;D

Skriv en ny kommentar

hits