Lekte meg litt

Heisan, kjære bloggleser!

Når jeg laget dette innlegget regnet det og var grått ute. Hva er det naturlig å tenke på da? Jo, solbriller! Plukket frem favoritt solbrillene mine, og lekte meg litt med dem og magasinforsider. Her er resultatet:

På bildet over ser du solbrillene min fra Giorgio Armani.


Solbrillene her er fra Gianfranco Ferrè, og er mine soleklare favoritter. Brukes nok mest i løpet av sesongen, ja.

Lurer du på hvilken duft jeg tar for meg idag? Jo, denne: 

Duften har noter av rose, arum lilje og clementin. Den betegnes som en perfekt duft til en glamorøs og sjarmerende kvinne. Ingefær, siamtre og kasjimir skal visst også være mulig å ane i  denne. Harry Freemont kreerte  den i 2001. Den har en bitteliten bling faktor på toppen - en "diamant" innsatt i korken. Jo, absolutt ikke verst. Duften satt litt igjen i skjerfet mitt idag, og jeg tok meg i å sniffe litt ekstra på det. Må nok bytte skjerf til imorgen. Da er det på tide med en annen duft.
 

2 kommentarer

The Old Fashion Way

04.05.2016 kl.10:32

Helt herlig vårfølelse, Iren....med solbriller! ( Tenk, at nå...endelig..... er våren her!)

Sender gode vårtanker til deg.., og måtte solbrillene sitte på nesen din i dag... og alle dager som ligger foran LOL :) :) :)

Klem, klem

irenglede

04.05.2016 kl.11:04

The Old Fashion Way: Hei og takk for kjempepositiv melding. Skal kjenne etter på nesen min om de sitter der etterpå idag. 8) Klem herfra.

Skriv en ny kommentar

irenglede

irenglede

55, Oslo

Velkommen til mitt lille magasin med daglige postkort til de som har lyst til å titte innom. Tanken er å være til glede, nytte eller underholdning, og kanskje treffe med et tips eller to. Kontaktinformasjon er mail til: irenglede@getmail.no

Kategorier

Arkiv

hits