Oslo- Bergen tur retur og enda litt.....

Heisan alle bloggvenner! Idag har jeg hatt en litt hektisk og krevende dag. Har vært på jobbereise i Bergen, med retur hjem til Oslo samme dag. Det har ikke blitt tid til å blogge før nå. Men det er jo ingen regel som sier at alle blogginnlegg skal starte på morgenkvisten hver dag.

Ikke bare i Oslo det var fint vær idag. I Bergen var været helt nydelig. Bare så synd at jeg tilbragte mesteparten av tiden i møter, i taxi, inne på flyplassen og inne i fly. Da var det ekstra fint å kunne handle litt på tax free.......neida, bare tuller.

Som nevnt, litt krevende jobbemessig idag. Så ekstra befriende at vi fikk en kjempehyggelig taxisjåfør på veien til Flesland idag. Han drev med quiz på fritiden, og underholdt oss med en mini quiz på veien. Tenkte jeg skulle imponere ham med mine unyttige kunnskaper om hva en meter er, hvorpå han repliserer at en meter ble vedtatt i Paris i 1875. Haha! Jeg ble så paff. Det var utrolig morsomt. Han hadde peiling på de utroligste (unyttigste) ting. Så turen til Flesland gikk som en vind. Greie flyforhold hjem, om enn i et fullt fly. Så ingenting å klage på, sånn sett.

Jeg var så sliten da jeg kom hjem isted at jeg glemte å ta bilde av den deilige middagen idag. Nesten ikke lov for en som skal kalle seg blogger. Hihi. Så dere får bare en beskrivelse: Indrefilet, bakte halve tomater, asparges, bakt potet med bacon, mais og rømme + peppersaus. For å si det slik, det var så mye tilbehør at jeg bare spiste en bitteliten filet bit. Dessert ble en kroneis med jordbær i daybed'n på terrassen (eller verandaen...jeg vet aldri forskjell).

Igår var dagen veldig spesiell. Jeg hadde forhåndslaget innlegg her til bloggen da, siden jeg visste at jeg dessverre skulle i begravelse. Det var en begravelse uten kristelig innhold. Seremonien var veldig fin og verdig, og den som talte fikk frem noen faktorer som ihvertfall traff meg. Det er viktig å leve mens man gjør det.

På ettermiddagen/kvelden var jeg hos negledamen og fikk nye sommernegler. Fikk tankene litt over på andre ting, en liten stund ihvertfall.


Valget av neglelakk denne gangen falt på en aprikosrosa variant. Ble litt mørkere på bildet enn den egentlig er. Skikkelig sommerfarve. Snart skal tottitene få seg en omgang også, og samme farge, tenker jeg.

Dessuten har mascaraen min blitt så tørr at jeg føler at det drysser når jeg blunker. Hehe. Så tiden var inne til å kjøpe en ny. Utrolig hva man rekker når man vil. Skal prøve noe nytt nå; hvit primer først, og så vannfast mascara til slutt. Det funket helt fint. Valget falt på Lancome denne gangen. Jeg fikk forklart av damen i parfymeriet at primer skal fungere slik at vippene skal virke fyldigere og lengre, og det synes jeg de gjorde. Så ikke noe lureri der i gården.

Vel, nå skal jeg snart kose puta. Regner med å sovne tidlig og tungt.

Natti  natti. Ha en fin kveld, og sov godt alle sammen....etterhvert.

 


 

2 kommentarer

Hijabi

25.05.2016 kl.23:35

kul neglelakk

irenglede

26.05.2016 kl.09:36

Hijabi: Tusen takk. Hyggelig å høre. ;0)

Skriv en ny kommentar

hits