Litt shopping småsnacks

Det var litt tøft å reise fra dette på fredag.  Det må jeg ærlig innrømme. Herlig kveldsstemning i Kypros.

Da får jeg vel trøste meg litt med små innkjøpene mine, da.

Duft fra Lexington, Casual Luxury, 2 neglelakker fra OPI, mascara fra YSL, duften Decadence fra Marc Jacobs og et søtt smykkesett.

Artig greie med Marc Jacobs duften. Den er virkelig dekadent i hele sin form. Duften er mesterlig komponert etter min mening. Jeg hadde den på meg på bursdag igår. Nydelig. Idag har jeg på meg Lexington duften Casual Luxury, mmm deilig den også.

Dusken i gull lenken og korken i reptil og gull som hører til Decadence parfymen var pakket i en egen separat eske. Esken du ser bak der har en overflate som kan minne om fløyel. Så dekadent var det hele veien. Over her ser du begge flakongene når de er tatt ut av eskene.


Mens vi ventet på at flyet skulle gå, så ble jeg litt rastløs etter bøttekaffen (bilde av den finner du på gårsdagens innlegg). Hadde såpass mye koffein innabords da at jeg tenkte at litt shopping kanskje kunne frigjøre litt energi. Jeg fant dette søte smykkesettet med armlenke og ørepynt i gull, onyx, perlemor og diamanter (zirkoner for å være eksakt). Tok det på meg med en gang. Det var liksom ment for meg.

Vel, da er det tilbake til jobb og hverdag. Litt uti uken skal jeg muligens teste ut noen drikkelig og spiselige ting. Følg med. Mer om det kommer her på bloggen!
 

2 kommentarer

Fritt utløp

20.06.2016 kl.13:03

Så mye kjekt!

irenglede

20.06.2016 kl.17:19

Fritt utløp: Var "flink" denne gangen, og tok ikke helt av. Hehe

Skriv en ny kommentar

hits