Jeg liker ikke banantråder

Hei på deg min kjære bloggvenn!

Idag skal jeg, for å være positiv, fortelle at dersom jeg slipper disse tingene, så blir jeg veldig glad:


Jeg vil helst slippe at folk kommer løpende bak meg. Creepy!
 

 • Banantråder. Jeg liker bananer, men særlig når de begynner å bli godt modne kommer banantrådene frem når man skreller dem. Liker ikke.


   
 • Hvite klumper i egg. Festet med en streng i gulen. Da tar jeg en stekepinsett og fjerner klumpen før jeg kan lage noe av egget.


 

 • Å svettte. Yukk!
 • Fet solkrem. Sabla klin!
   
 • "Blæreræver" = Folk som skryter av seg selv, alltid. Alt er en konkurranse.

   

Men husk; deg liker jeg, kjære leser. Siden du tar deg tid til å sjekke ut hva som stod på bloggen idag. Med smiger kommer jeg langt, ikke sant?

Så kan jeg fortelle deg litt fra mitt hverdagsliv igår. Satt i bilen igår med min fine lunsjbag på gulvet,  mellom bena. Den ene boksen som inneholdt terninger av fetaost og vannmelon var oppi der. Det var fortsatt litt igjen oppi boksen, siden jeg ikke klarte å spise alt. Smarte Iren hadde stappet paraplyen sin oppi lunsjbagen også. Så klarer jeg å sparke til lunsjbagen idet jeg skal gå ut av bilen, på en slik måte at lokket på den nevnte boksen spretter av, boksen vipper og kvitter seg med hele sitt innhold utover paraplyen min. Jeg fikk da en liten rengjøringsjobb, kan man si. Så trenger du tips om hvordan fjerne fetaost og vannmelon fra paraply, så vet jeg hvordan. Det var et ekstra irritasjonsmoment. Men slik er det, en del av livet. Det gikk fort over, siden jeg kunne bruke litt av ettermiddagen/kvelden til høstferie planlegging. Da var jeg blid, da.

Klem fra meg!

4 kommentarer

Siri Kolstad

09.08.2016 kl.16:38

Enig med deg! Hater de på bananen jeg også!!! Øsj

irenglede

10.08.2016 kl.08:42

Siri Kolstad: Ja, det er bare noe yukk med dem. Men banan er godt, selvfølgelig. ;D

Unni

09.08.2016 kl.17:26

morsomt innlegg :)

irenglede

10.08.2016 kl.08:43

Unni: Takk skal du ha. Hører til de små irritasjonene som ikke betyr så mye alene.... ;D

Skriv en ny kommentar

hits