Endelig - Jeg fant det!

Hei

Så fint at du var såpass nysgjerrig at du ville sjekke ut hva som stod på denne bloggen i dag. Ingen store verdensnyheter, riktignok. Men gledelige ting i min verden.

 Bilder: Pinterest

Sailor's Knot Bangle. Endelig fant jeg armbåndet med den fine knuten hos en nettbutikk i USA. Så gøy når man har lekt detektiv såpass lenge, endelig å finne det. Får si som pappaen til Lillebror sier, I barnebok og film med Knerten: "Man må aldri gi opp."

 

I dag tidig hørte jeg en velkjent ringedurelyd i det fjerne. Ubehagelig var den. Æsj, det var vekkerklokka. En del av min begynnende høstfølelse er at jeg blir trøttere på morgenen. Det har nå begynt å melde seg. Men ingenting er verre på morgenkvisten enn at ikke en god kaffe kan hjelpe på. Dette var dagens kaffemønster. Nå er både mønster, innhold, og ikke minst koffeinen inne i kroppen og jeg kan begynne å fungere for dagen.

 Bilde: Irenglede

Merker du noe til trøtthet om dagen?

Ellers må vi nok til "doktoren" med lille Rudolf. Han er ikke helt i toppform om dagen, og har visst oppstartsproblemer slik som jeg. Han har fått time neste uke i Sverige. For de som måtte lure, så er Rudolf den ene bilen vår.

 Bilde: Irenglede

Så vi får krysse fingrene.

Nå er det torsdag allerede, og jeg lurer på hvor resten av uken ble av.

 

2 kommentarer

Evelin

16.08.2016 kl.10:09

for et nydelig armbånd :D så bra du fant det. ønsker deg en fin dag :D

irenglede

16.08.2016 kl.20:49

eveliin: Ja, det var gledelig. Fin kveld til deg. ;D

Skriv en ny kommentar

hits