Trendenser

Hei på en torsdag!

Håper du har fått en fin start på dagen, og at du er klar for nye inntrykk!

Idag skal jeg spå. Misforstå meg rett. Ikke leke spåkjerring, men gjette litt på trendenser vi kanskje kommer til å se fremover.

Den første trendensen gjelder vesker:

  Bilder: Pinterest

Jeg spår at det blir mer fokus på skulderremmen på veskene fremover. Slik som du kan se på bildet over, så tipper jeg at det kommer mer av vesker med pynt og broderier på skulderremmen, også at det kommer vesker med en skulderrem i helt annen farge eller helt annet materiale enn selve vesken, gjerne i kontrast til den. Så får vi følge med og se om jeg får rett.

Den røde tråden i dette er skuldrene. At det kommer mer fokus på skuldrene enn det har vært tidligere. Et annet element som jeg synes er veldig fint er skuldersmykker og kroppssmykker. Lekkert! Eksemplet på bildet nedenfor kommer fra Etsy. Der har de utrolig mye forskjellig. Forviller jeg meg først innom der, så tar det lang tid før jeg kommer meg ut igjen. Har blant annet sett en del brudebilder hvor mang har valgt å bruke et vakkert skuldersmykke for å være mer individuell. Så får vi se om denne spådommen slår til også. Hehe.Vel, for meg blir det en jobbetur til Bergen idag. Hva gjelder skuldre, så får jeg vel prøve å senke dem når jeg kommer hjem ikveld. Jeg har nemlig en lei tendens til å løfte skuldrene så og si oppunder ørene (som ørevarmere) når jeg er litt stresset.

Ønsker deg en superfin torsdag, kjære leser! Takk for besøket, og velkommen igjen.

6 kommentarer

Henriette Celin

18.08.2016 kl.09:28

Elsker sånne off shoulder topper! og digget vesken :3

irenglede

18.08.2016 kl.19:09

Henriette Celin: Takk, Bergensergenser. Jeg har besøkt byen din idag, forresten. Har det på samme måte som deg. Kroppssmykker av denne typen og litt mer kreative vesker er topp! ;D

Henriette Celin

19.08.2016 kl.10:26

SV: Å, så kjekt da :-D

Aha ;-)

irenglede

20.08.2016 kl.09:19

Henriette Celin: Javisst, senk skuldrene og pynt dem. God helg til deg, Bergensergenser.

Henriette Celin

20.08.2016 kl.16:49

SV: Sant, hehe. God helg til deg og ^^

irenglede

21.08.2016 kl.09:04

Henriette Celin: ;D

Skriv en ny kommentar

hits