Helt pyton!

Hei på deg!

Nei, overskriften er nok ikke helt korrekt. Vi snakker ikke ekte pytonskinn, men skinn med pytonmønster. Disse er forsåvidt nye, og jeg tror de kommer til å bli høstfavoritter. Se bare på den deilige vatterte sålen inni. De er helt som å gå i tøfler.



Jeg har jo disse fra før, og er superfornøyd med dem. Tenkte at det kunne være hyggelig med et annet par til, men da i annen farge eller mønster.


Disse Nike retro skoene kjøpte jeg tidligere i år, men de har nesten ikke vært brukt i sommer. De var litt for varme å bruke på fine sommerdager. Men etterhvert som høsten blir litt kjøligere, så blir nok disse også noen av høstfavorittene mine.

Har du noen favoritt "undersåtter" ?


Arbeidsdagen igår har forresten vært gjennomført i Bergen.

Startet på Gardermoen med en kjøpefrokost. Bestilte dobbel latte. Å, hjælp, den var kruttsterk. Det var nesten så jeg vibrerte og gikk med unaturlig oppsperrede øyne rundt der på flyplassen. Bortsett fra det, så var faktisk kaffen god den.


Det er ikke mye man ser på en sånn jobbetur. Det er obligatorisk transportetappe til og fra, og jeg har oppholdt meg inne på et stort møterom hele arbeidsdagen. Når man reiser i jobben så er man ikke turist. Det er ett som er sikkert. Uansett meget gledelig med godt samarbeid sammen med gode kolleger. Det har mye å si.


Ikke akkurat den mest spennende utsikten. Men det vanket fårikål når jeg kom hjem. Det spiser jeg kun en gang i året.

Nå er det fredag, og gode greier. Fin helg til deg!


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits