Jeg lengter!

Gleder meg sånn til neste tur. Da får jeg alltid litt positiv reisefeber i forkant. Prøver å kurere den med å tenke på hyggelige ting fra forrige tur.

Jeg tar med meg så mange rare souvenirer hjem. Fra Edna Falao sitt sted på Ramatuelle stranden straks utenfor St. Tropez tok jeg med meg denne artige serviett- og bestikkholderen. Til og med parkeringslappen har jeg spart på. De har også kommune som skal ha parkeringspenger akkurat som her. Hehe. Så en iskjeksholder fra St. Tropez. Åh, pistasj is fra merket Barbarac. Velg den første iskiosken i retning fra den store parkeringsplassen, langs havnen og mot sentrum i St. Tropez. Det er en grunn til at det oftest er her det er lengst kø. Nammenam!

Bilde egenhendig tatt med iPhone, av St. Tropez langs havnen. Nesten som et postkort, synes jeg.Kommer ikke utenom Laduree. Lurer litt på hvor lenge jeg skulle mumset makroner for å bli lei. På det lille kartet, ser du innringet min favorittsmak, og det kommer nok ikke som noen stor overraskelse.

Fyrst Albert & Co er heldige. Tenk å ha å nydelige blomstrende trær på terrassen sin. Jeg får nøye meg med mini appelsintre og litt andre div. i annet format enn det du ser her. Dette var før blomstringen startet her hjemme, og gjorde seg så nydelig opp mot den vakre kremfargede fasaden til palasset.

Sør Frankrike - Jeg er klar!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits