Good things are going to happen!

Hei høst og bloggplanlegging!

Da har det vært en ny runde med innkjøp av notatbøker. De skrives ut fortere enn kvikt her hos meg. Overskriften kommer fra en av de nyeste notatbøkene mine som har denne setningen skrevet på bokryggen. Det falt jeg for med en gang. Så den ble straks med i handlekurven. Her ser dere resten av menasjeriet:


Så fant jeg en kjempefin enkel ukeplanlegger som jeg skal bruke til bloggplanlegging. Jeg jobber en del med blogg og blogginnlegg i helgen, og legger gjerne ut innleggene for flere dager i slengen/en ukes tid i forveien. Synes løsningen med å kunne forhåndsprodusere innlegg for publisering til senere både dag og tidspunkt er toppers. Da er den ukeplanleggeren kjekk å ha. Hvis jeg, for eksempel er bortreist, så kan jeg ordne blogginnleggene på forhånd og de kommer automatisk publisert på rekke og rad til de dager og tider jeg har registrert, uten at jeg behøver å gjøre noe mer, siden alt er ordnet før jeg dro. Smart, ikke sant?

Planleggeren er helt enkel, som en blokk. Jeg liker godt å skrive for hånd, og bruker aller helst en supertynn filtpenn til det. Som den dere ser på bildet nedenfor.

Alt dette kommer nok til å bli flittig brukt, ja. *Kremt* Jeg har nok notatbøker spredt overalt.

Har du noen smart planleggingstips?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits