Nude betyr ikke naken i min ordbok

En hyggelig leser gjorde meg oppmerksom på at dette innlegget lå ute kun med tekst og ikke bilder. Jeg beklager. Aner ikke hva som skjedde. Nå har jeg gjort et nytt forsøk, og håper virkelig at bildene komme frem. Det skulle liksom være hele poenget.

Nude er nydelig påkledd eller skjønne nyanser for meg. Alt innenfor skalaen beige, rosa, creme, osv. osv. er flott i mine øyne. Se bare nedenfor her på inspirasjonsbildene jeg har plukket fra Pinterest over temaet. Får lyst til å dra ut og shoppe med en gang. Jeg har fått med meg at det er fashionweek både her og der. Liker best at det er styleweek - hele året. Mote er noe du anskaffer. Stil er hva du gjør med det. 

Eneste minuset jeg kan tenke med det første antrekket er rent praktisk. Høye sandaler som kanskje kan risikere å gnage litt. Ellers, vil ha alt.


Jeg har en liten greie med at blå jeans kan være riftet, mens hvite, næh.

Den vesken kan jeg bare krype oppi og bo der. My oh my!

Bildet nedenfor har bare den lekreste kombinasjonen jeg har sett på lange tider. Så enkelt og så vakkert. Hvem andre enn Ralph Lauren. 

2 kommentarer

Wenche - Glade Fotografer

03.09.2016 kl.11:25

Får ikke sett et eneste bilde. Det ser ut til at de har forsvunnet :(

irenglede

04.09.2016 kl.21:27

Wenche: Næmen i alle dager. Jeg skal se hva jeg kan ordne med en eneste gang. Uff, dette var dumt, og takk for beskjed. ;0)

Skriv en ny kommentar

hits